Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. augusta 2024 o 12:30
Čas čítania 6:50
Dominik Vetrák

Sexbiznis na Slovensku: Rozprávali sme sa so ženami, ktoré takto zarábajú aj 10-tisíc mesačne. Čo všetko dokážu tolerovať?

Sexbiznis na Slovensku: Rozprávali sme sa so ženami, ktoré takto zarábajú aj 10-tisíc mesačne. Čo všetko dokážu tolerovať?
Zdroj: Amaterky.sk
ZAUJÍMAVOSTI AMATERKY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Aké náročné je byť sexuálnou pracovníčkou, koľko si vedia ženy privyrobiť a prečo niektoré odmietajú veľké peniaze za sex a robia len masáže?

Na webstránke pre amatérske sex pracovníčky ponúkajú ženy rôzne erotické služby. Množstvo z nich však neponúka sex, ale iba masáže (niektoré s happy endom, niektoré bez orgazmu). Je pre ne dôležité neprekročiť túto hranicu. Dokážu si však masérky aj bez sexu poriadne zarobiť?

„Už ako masérka zarábam mesačne 2- až 6-tisíc eur. Dá sa šetriť, ale rada si doprajem a aj investujem. Treba rozmýšľať makroekonomicky a rozumne investovať,“ hovorí pre Refresher Karolína, ktorá sa prioritne venuje interiérovému dizajnu. Je jednou z piatich žien, ktoré nám porozprávali o tom, aké je ponúkať na internetovej stránke masáže či sexuálne služby.

Všetky mená v článku sme zmenili v snahe zachovať anonymitu žien. Masérkami označujeme ženy, ktoré robia len masáže a sex pracovníčky zase ponúkajú aj sex.

Ak pracuješ v sex biznise a potrebuješ pomoc či poradiť, môžeš sa poradiť s občianskym združením Odyseus.

Kontakt: [email protected], Telefón: +421 947 929 724

Keď zarába aj päťtisíc mesačne iba masážami, nelákalo by ju ponúkať aj sexuálne služby a zarobiť oveľa viac?

amaterky sex pracovničky, herečky, maserky
Zdroj: Amaterky.sk

„Každý človek má hranice inde a ja ich mám pri tom, že nepôjdem do sexuálnej energie. Je dôležité, aby ti na konci dňa nebolo zo seba na vracanie. Radšej sa klientom venujem a ukazujem im, ako kontrolovať a ovládať svoje telo. Samozrejme, ponúkali mi veľa peňazí a už som dostala aj ponuky natáčať pornografické videá.“

Odporúčané
„Ak mi nedáš peniaze, zabijem ťa.“ Masérka zo servera Amatérky nám porozprávala o tom, ako na ňu zaútočil zákazník nožom „Ak mi nedáš peniaze, zabijem ťa.“ Masérka zo servera Amatérky nám porozprávala o tom, ako na ňu zaútočil zákazník nožom 12. marca 2024 o 18:30

Ďalšia masérka Janka verí, že v jej prípade ide o spirituálny rast a presúvanie energie a čakier. Nie je to len o sexuálnom pôžitku. A rovnako tak pre ňu vraj nejde vždy len o peniaze. Stáva sa jej, že má klientov, pri ktorých za to tie peniaze nestoja: „Sú takí slizkí, nechutní a nepríjemní, že si želám, aby vlastne neprišli.“

Sex pracovníčkou či masérkou sa môže stať ktokoľvek. Sex biznis na Slovensku akosi všetci ticho tolerujú. Zákon ho v rovine trestného práva nezakazuje a ani nepovoľuje, čo pre Refresher potvrdil aj právnik Lukáš Turay. Stačí si založiť účet, pridať fotky a čakať na telefonáty. Či sa zameria na prenos spirituálnej energie, alebo chceš mať s klientmi sex, je už na nej.

Masérka počas úvodného telefonátu zhodnotí, či je klient bezpečný a uvíta ho u seba doma. Osprchuje sa, dá jej peniaze vopred a pripraví sa na službu, za ktorú si zaplatil. Ak bude spokojný, vráti sa, čo sa stalo aj sex pracovníčke Táni.

amaterky sex pracovničky, herečky, maserky
Zdroj: Amaterky.sk

Treba však byť maximálne ostražitý, keďže sa táto práca môže zvrtnúť do niečoho nepríjemného a nebezpečného. Všetky ženy sa zhodujú na tom, že kľúčové je rozoznať normálnych chlapov od tých problémových. Ženy primárne selektujú klientov podľa toho, ako znejú v telefonátoch. Niekedy to však nestačí. Jednej z masérok sa okolo polnoci klient spýtal, či by sa dokázala ubrániť, keby na ňu niečo skúsi. Našťastie, žiadna nezažila násilné a nebezpečné situácie. 

My sami sme sa však rozprávali s dvomi ženami, z ktorých istý muž jednu údajne okradol a druhú údajne znásilnil, takže sa im dejú aj násilné činy. Masérky to majú ťažké aj so zahraničnými klientmi, s ktorými je horšia komunikácia.

„Oni čakajú sexuálne služby, a keď ich nedostanú, sú nervózni.“

Majú sa teda v prípadoch, keby sa cítili ohrozené, šancu ubrániť? Jedna zo žien má slzný sprej a ďalšia lamentuje nad tým, že keby k niečomu došlo, zrejme by aj tak nič nestihla spraviť. „To by som ten sprej musela mať niekde v nohavičkách“. 

Päť žien, s ktorými sme hovorili, pracujú ako masérky pol roka, iné rok či dva. Niektoré začínali v salónoch, a keď zistili, že je tam veľká konkurencia, skúsili sa ponúkať to isté na internete, kde sa o zisky nedelia.

Masérka Janka napríklad robila za 500 eur mesačne. Práve peniaze, respektíve dlhy, boli hlavnou motiváciou všetkých žien, s ktorými sme sa rozprávali. Niektoré to chcú robiť dlhodobo, iné si chcú len nasporiť a pohnúť sa v živote ďalej. Masérka Karolína chce napríklad ísť študovať.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako dlho a prečo to ženy robia a či chcú skončiť a venovať sa niečomu inému.
  • Prečo niektoré preferujú obéznych klientov a koľko zarábajú. 
  • Koľko zarába transrodová Nikki, koľkých chlapov mala naraz a aký druh sexu chlapi vyhľadávajú čoraz viac.
  • Aký je sex s dôchodcami a ako sa masérky bránia, keď chlapi začnú byť nadržaní a chcú viac. 
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 161293 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: PPV kód na Oktagon 60 , Pizza v Oggi ZDARMA alebo Burger v Roxore ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Späť
Zdieľať
Diskusia