Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti CCC.
14. mája 2024 o 9:00
Čas čítania 1:49
Sponzorovaný obsah

V CCC predstavili nové premium kolekcie. Tieto nadčasové topánky a kabelky v neutrálnych farbách sú na leto must-have

V CCC predstavili nové premium kolekcie. Tieto nadčasové topánky a kabelky v neutrálnych farbách sú na leto must-have
Zdroj: CCC
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

S teplejším počasím začali v obchodoch pribúdať letné kolekcie. CCC má novinky, ktoré by nemali chýbať v tvojom šatníku.

Najnovšia kolekcia topánok a kabeliek na jar/leto v CCC ukazuje, čo bude hot na bežné dni, ale aj špeciálne príležitosti. V novej kolekcii si nájdu to svoje muži aj ženy, milovníci minimalizmu, ale aj tí, ktorí neváhajú zažiariť v modeli topánok, za ktorým sa budú otáčať hlavy. Spoznaj nové nadčasové kolekcie topánok a kabeliek Gino Rossi a Badura.

Kolekcia Gino Rossi ponúka klasické čierne sandále a hnedé žabky zdobené výraznou sponou v zlatej farbe. Oba modely sú vyrobené z voňavej a mäkkej kože, ktorá sa poddá tvojej nohe a spríjemní ti každý krok.

Keď sa slnko schová za mraky, môžeš siahnuť po niektorých z mokasín so semišovým zvrškom, ktoré sa ľahko kombinujú s ležérnymi letnými outfitmi. Milovníčky podpätkov si zas môžu vybrať z vyšších aj nižších podpätkov rôznych hrúbok a spracovaní.

Medzi nadčasovými kúskami v neutrálnych farbách nájdeš výraznejšie modely, ktoré sú ideálne na špeciálne príležitosti.

K topánkam jednoducho doladíš aj niektorú z menších elegantných kabeliek v odtieňoch hnedej, čiernej a červenej. K mokasínam a topánkam na bežné nosenie sa ti zas bude hodiť jeden z horúcich sezónnych trendov – objemný shopper.

cccCCCCCCCCC
Zobraziť galériu
(13)

V kolekcii Gino Rossi tieto kabelky nájdeš v luxusne pôsobiacich prepletaných spracovaniach, ktoré sú príjemné nielen na pohľad, ale aj na dotyk. S textúrami a objemom sa značka v tejto sezóne vyhrala.

Nezabudni však ani na to, že pri nákupe topánok získaš až do odvolania alebo do vypredania zásob zľavu 20 % aj na kabelky a kufre.

Kolekcia topánok a kabeliek Badura má takisto svoj rozpoznateľný rukopis. Poteší ťa nielen kvalita a spracovanie, ale aj neprehliadnuteľný dizajn. Žabky, masívne podrážky, lakovaný povrch, mokasíny a biela farba – to sú atribúty jarného a letného výberu, ktorý značka pripravila pre svojich priaznivcov v predajniach CCC. 

V prípade, že obdivuješ prepracované, prešívané a zapletané kabelky, budeš mať problém odolať tým najnovším kúskom v kolekcii Badura. Kolekcia obsahuje mini kabelky do ruky, ktoré pôsobia ako vkusný šperk, ale aj „ultralarge“ shoppery, kde zmestíš všetko. 

CCCCCCCCCCCC
Zobraziť galériu
(9)
pozri si kolekciu badura

Do modelov prémiových značiek Badura a Gino Rossi sa štýlovo a pohodlne obujú aj muži. Tí, čo milujú klasiku, nájdu kvalitne spracované elegantné pánske topánky v klasických farbách. Milovníci mokasín a sandálov si zas môžu zladiť svoje nové topánky s ľanovými nohavicami aj pohodlným denimom či šortkami.

Pánskej kolekcii doplnkov dominujú tmavé batohy, ktoré pri nákupe topánok takisto môžeš získať o 20 % lacnejšie.
CCCCCCCCCCCC
Zobraziť galériu
(8)

Vyber si svoje nové topánky na www.ccc.eu/sk či v kamennej predajni. Všetky novinky nájdeš aj v aplikácii CCC a v Klube CCC zas môžeš zbierať body za nákup.

Topánky, ktoré už nenosíš, môžeš odovzdať do označeného boxu pri pokladnici v predajniach CCC. Zapojíš sa tak do kampane DAJTE SVOJIM TOPÁNKAM ŠANCU NA DRUHÝ ŽIVOT. Tvoja obuv pomôže tým, ktorí ju potrebujú, a navyše si odnesieš kupón so zľavou 10 % na nákup.

Domov
Zdieľať
Diskusia