Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Baustore.
6. mája 2024, 13:55
Čas čítania 2:22
Sponzorovaný obsah

Tvoje bývanie môže mať udržateľnú výstavbu. Toto je vízia Woodcotu

Tvoje bývanie môže mať udržateľnú výstavbu. Toto je vízia Woodcotu
Zdroj: Baustore
ZAUJÍMAVOSTI BÝVANIE STAVBY A REKONŠTRUKCIE
Uložiť Uložené

Zelené strechy, fotovoltika a moderné drevostavby sú teraz IN.

Spoločnosť Woodcote prispieva svojimi inovatívnymi riešeniami k zmene paradigmy v oblasti udržateľného stavebníctva. Jej cieľom je ukázať, že moderné technológie a tradičné materiály môžu byť harmonicky prepojené, aby vytvorili stavby, ktoré sú nielen krásne a funkčné, ale aj šetrné k životnému prostrediu.

Fotovoltika na kľúč od Woodcote Energy

Jej inovatívne fotovoltické technológie efektívne premieňajú slnečnú energiu na čistú elektrinu aj v nepriaznivých podmienkach, čo znamená, že aj v menej slnečných dňoch dokážu efektívne produkovať energiu. Táto schopnosť z nich robí ideálne riešenie pre širokú škálu klimatických podmienok. Solárne panely s dlhou životnosťou a minimálnou údržbou predstavujú výhodnú investíciu s rýchlou návratnosťou.

Cesta k solárnej energii môže byť komplikovaná, a preto chce spoločnosť sprevádzať zákazníkov na každom kroku – od administratívy cez vybavenie dotácií až po samotnú realizáciu a zapojenie do zdroja. Navyše, vďaka pravidelným bezpečnostným a protipožiarnym kontrolám garantujú spoľahlivú a bezpečnú prevádzku solárnych elektrární.

Odporúčané
Nezabudni na Deň matiek: poradíme ti s výberom darčeka Nezabudni na Deň matiek: poradíme ti s výberom darčeka 9. mája 2024, 12:00

Solárne riešenia sú navrhnuté tak, aby vyhovovali širokému spektru zákazníkov – od rodinných domov cez firmy až po veľké komerčné objekty. Bez ohľadu na veľkosť alebo typ nehnuteľnosti dokážu prispôsobiť ponuku presne podľa individuálnych potrieb a požiadaviek, aby zabezpečili maximálnu efektivitu a úsporu nákladov pre každého klienta.

Priekopník v recyklácii a izolácii

Jedným z materiálov, ktorým Woodcote posúva hranice v oblasti udržateľnej výstavby, je penové sklo, ktoré predstavuje inováciu v oblasti recyklácie a izolačných materiálov. Disponuje vynikajúcimi tepelnými vlastnosťami a odolnosťou voči vlhkosti, bez negatívneho vplyvu na naše životné prostredie.

Ekologické vlastnosti OSB dosiek a moderné drevostavby

Drevostavby a použitie OSB dosiek sú stále častejšou voľbou v modernom stavebníctve, a to z mnohých dôvodov. OSB dosky sú ekologické a prirodzené materiály, ktoré sa získavajú z recyklovaného dreva a sú šetrné k životnému prostrediu. Ich využitie pri výstavbe domov znižuje spotrebu energie a tým aj emisie skleníkových plynov. Vďaka ich odolnosti a pevnosti sú OSB dosky ideálnym materiálom na konštrukciu a obklady stien, striech a podláh. Ich ekologické vlastnosti a technické výhody ich robia populárnou voľbou pre moderné a udržateľné stavebníctvo.

Stabilita a krása prírodného dreva

KVH hranoly a drevené obklady, ktoré ponúkajú v e-shope, sú synonymom pre kvalitu a trvanlivosť. Vďaka starostlivému výberu materiálov a pokročilým technikám spracovania sú tieto drevené prvky tvarovo stabilné, nekrútia sa, nepraskajú, sú sterilné a udržiavajú si svoj rozmer a tvar, ako vo výške, tak v šírke. Táto vlastnosť z nich robí ideálnu voľbu pre konštrukčné prvky aj estetické obklady, poskytujúce dlhodobú krásu a funkčnosť bez potreby častej údržby.

Ekologický materiál pre zdravé bývanie

U nich nájdete hlinenú omietku, ktorá predstavuje vrchol v oblasti ekologických stavebných materiálov. Tento prírodný materiál je ideálny na omietanie nasiakavých stavebných konštrukcií rôznych typov od tradičných tehlových až po moderné drevostavby. Má schopnosť regulovať vlhkosť v interiéri, čo prispieva k vytvoreniu príjemnej a zdravej mikroklímy v domácnostiach. Tento materiál aktívne „dýcha“, absorbuje prebytočnú vlhkosť z prostredia a uvoľňuje ju späť, keď je vzduch suchý.

Ekologické nátery do interiéru

V e-shope nájdete revolučné ekologické farby, ktoré stanovujú nový štandard v oblasti interiérových náterov. Ich unikátne zloženie kombinuje prírodné ingrediencie s modernými technológiami, vďaka čomu poskytujú nielen výnimočnú kvalitu a trvanlivosť, ale aj priaznivé účinky na životné prostredie a zdravie obyvateľov.

Oázy uprostred miest

Zelené strechy nie sú len estetickým prvkom modernej architektúry, ale aj kľúčovým prvkom udržateľnej výstavby. Tieto živé strechy prinášajú kus prírody do mestského prostredia, zlepšujú kvalitu vzduchu a podporujú biodiverzitu. V ponuke internetového obchodu môžete v súčasnosti nájsť aj riešenia pre zelené strechy, ktoré predstavujú krok vpred k udržateľnej budúcnosti.

Odporúčané
Potrebujete lešenie? Poradíme, ako na to! Potrebujete lešenie? Poradíme, ako na to! 23. apríla 2024, 13:00

Woodcote reflektuje potreby modernej spoločnosti a prispieva k ochrane našej planéty pre budúce generácie. Navštívte webovú stránku a objavte, ako môžete byť súčasťou tejto vzrušujúcej cesty s nami.

Späť
Zdieľať
Diskusia