Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2024, 17:39
Čas čítania 0:50
Radoslava Juračková

Travis Kelce podpísal s NFL tímom novú zmluvu na 2 roky. Frajer Taylor Swift bude mať rozprávkový plat

Travis Kelce podpísal s NFL tímom novú zmluvu na 2 roky. Frajer Taylor Swift bude mať rozprávkový plat
Zdroj: Getty Images/Cooper Neill
ŠPORT NFL PENIAZE TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Svojím zárobkom sa zapísal do histórie.

Travis Kelce patrí medzi najúspešnejších hráčov amerického futbalu. Tento rok sa prevalilo, že tvorí pár so svetoznámou speváčkou Taylor Swift. Okrem osobných úspechov sa mu darí aj kariérne a 29. apríla podpísal zmluvu so svojím tímom Kansas City Chiefs na nasledujúce dva roky. Prilepší si tak o viac ako tridsať miliónov dolárov, informuje Spotrac na sociálnej sieti X.

Odporúčané
Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA  Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA 28. septembra 2023, 15:30

„Práve potvrdil agent Travisa Kelca, že zmluva nie je pokračovaním do roku 2027, ale prerokovanou zmluvou na 2 roky, ktorá nahrádza posledné dve sezóny jeho prechádzajúcej zmluvy v KC (Kansas City),“ uviedol na X.

„Kelce mal pôvodne zarobiť 30,25 milióna dolárov, ale teraz môže zarobiť 34,25 milióna. Pričom 17 miliónov je garantovaných už teraz,“ dodal k sume.

V príspevku na X Spotrac zároveň uviedol, že sa športovec môže pýšiť aj ďalším titulom. Stáva sa hráčom, ktorý zarobí najvyššiu priemernú ročnú hodnotu (AAV) v histórii.

Novou zmluvou sa pochválil aj tím Kansas City Chiefs a v príspevku neskrývali nadšenie z novej zmluvy.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kansas City Chiefs (@chiefs)

Domov
Zdieľať
Diskusia