Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. apríla 2024, 19:55
Čas čítania 0:45
Karolína Uličná

Ikea navrhla nový coworking priestor v bratislavskom nákupnom centre. Je úplne zadarmo, na celom svete sa nachádzajú len dva

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA IKEA POSITIVE VIBES SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Je dostupný pre každého a otvorený od pondelka až do nedele.

Švédsky reťazec Ikea navrhol nový coworking priestor dostupný každému a zadarmo. Ide o druhý priestor tohto typu s nábytkom od škandinávskeho giganta, ktorý slúži na pracovné účely. Prvý bol otvorený v Štokholme.

Miesto určené na prácu otvorila Spoločnosť Ingka Centres, majiteľ a správca bratislavského Avion Shopping Parku. Nachádza sa práve v bratislavskom obchodnom dome Avion, hneď na 1. poschodí.

Nejde len o taký hocijaký priestor. K dispozícii je až 16 pracovných stolov, ktoré sú ti k dispozícii celý týždeň vrátane víkendov od 8. hodiny rána do 20. hodiny večer. Coworking space si môžeš booknuť online cez rezervačný systém Avionu. Celý postup na získanie miesta nájdeš tu

Pred zelenou miestnosťou určenou na prácu sú dostupné aj pohodlné kreslá so stoličkami. Tie nielenže zútulňujú priestor, ale slúžia aj na relax a konverzácie, pretože v coworking space sa dodržiava tichá zóna. Súčasťou je aj bezplatný internet.

Okrem iného tam nájdeš aj zasadaciu miestnosť s konferenčným stolom a siedmimi stoličkami, ktorá sa dá prenajať iba na celý deň za 40 eur, a tri polouzavreté boxy na telefonovanie, ktoré sa nebookujú. Veľkou výhodou je aj podzemné parkovanie v areáli, ktoré je na celý deň zadarmo. 

Coworking spaceCoworking spaceCoworking spaceCoworking space
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia