Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Occam New Home.
7. apríla 2024, 11:00
Čas čítania 1:17
Richard Balog

FOTO: Zrub na Donovaloch so saunou aj s jacuzzi na terase. Takto vyzerá luxusné hniezdočko v obľúbenom stredisku

FOTO: Zrub na Donovaloch so saunou aj s jacuzzi na terase. Takto vyzerá luxusné hniezdočko v obľúbenom stredisku
Zdroj: Occam New Home
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Víkendové bývanie má obrovskú úžitkovú plochu a perfektnú polohu v srdci strediska Donovaly.

Víkendová nehnuteľnosť v prírode je snom mnohých ľudí. Ak hľadáš niečo výnimočné, v ponuke realitnej kancelárie Occam New Home nájdeš atraktívny kanadský zrub v stredisku Donovaly, do ktorého sa zamiluješ na prvý pohľad.

Obrovská stavba stojí na pozemku s veľkosťou 583 štvorcových metrov, má 3 podlažia a disponuje úžitkovou plochou 290 štvorcových metrov. 

Odporúčané
Je toto najkrajší apartmán v Jasnej? Mezonet v lyžiarskom stredisku má jacuzzi, saunu a brutálny výhľad na Chopok Je toto najkrajší apartmán v Jasnej? Mezonet v lyžiarskom stredisku má jacuzzi, saunu a brutálny výhľad na Chopok 20. marca 2024, 11:00
Kanadský zrub, aký nemá na Slovensku obdobu. Takto vyzerá luxusné hniezdočko v obľúbenom stredisku Donovaly.
Kanadský zrub, aký nemá na Slovensku obdobu. Takto vyzerá luxusné hniezdočko v obľúbenom stredisku Donovaly. Zdroj: Occam New Home

Novinka v ponuke Occam New Home má veľmi dobrú dispozíciu. Prízemná časť patrí garáži, vstupnej hale, technickej miestnosti a schodisku. Prvé poschodie ukrýva obývaciu miestnosť, kuchyňu so zasklenou jedálňou, dve samostatné spálne, kúpeľňu, toaletu, saunu aj veľkú terasu s jacuzzi. Na druhom poschodí sú štyri spálne, dve kúpeľne a chodba s výhľadom na galériu.

Mohutná stavba z veľkej guľatiny spĺňa najvyššie štandardy moderného bývania, pričom dominantou interiéru je priestranná obývačka s krbom a nádhernou galériou s výhľadmi na prírodu.

Obojstranný kozub je zároveň napojený na teplovzdušné rozvody do izieb, čo perfektne dotvára atmosféru zrubu. Kuchynská časť s barovým sedením je vkusne prepojená s jedálenskou zasklenou časťou, ktorá ponúka veľký drevený stôl a zvýraznila čaro okolitej prírody.

Celý interiér má veľmi príjemnú atmosféru domova s nádychom luxusu, ktorý k zrubom jednoducho patrí. Oceňujeme, že tvorcovia návrhu nešli výhradne modernou cestou, ale zvolili zariadenie, ktoré korešponduje so stavbu v horskom prostredí obce Donovaly. Perfektná práca plná jemných detailov.

Príjemným bonusom je zastrešená letná terasa vhodná na grilovanie alebo príjemné posedenia. Atmosféra tohto kanadského zrubu je naozaj výnimočná – stvorená na relax, ale aj zábavu v kruhu priateľov. Takto si predstavujeme víkendovú nehnuteľnosť. 

Odporúčané
Z červenej chaty hneď pri zjazdovke nespustíš oči. Býva v nej správca známeho lyžiarskeho strediska Z červenej chaty hneď pri zjazdovke nespustíš oči. Býva v nej správca známeho lyžiarskeho strediska 6. marca 2024, 11:00
Donovaly
Zdroj: Occam New Home

Zrub je okrem relaxu vhodný aj ako výborná investičná príležitosť. Objekt môže byť celoročne vyťažovaný aj počas neprítomnosti svojich majiteľov. Nehnuteľnosť tak môže generovať zisk bez toho, aby sa jej vlastníci museli o čokoľvek starať.

Poďme si to celé zhrnúť. Vzdušné priestory, množstvo dreva, útulné zariadenie s nádychom luxusu, moderné technológie a k tomu nádherné prostredie plné lesov a kopcov. Najlepší obraz o tomto víkendovom bývaní si urobíš vďaka galérii nižšie. 

Viac informácií vrátane ceny získaš na webovej stránke realitnej kancelárie.

Kanadský zrub, aký nemá na Slovensku obdobu. Takto vyzerá luxusné hniezdočko v obľúbenom stredisku Donovaly.DonovalyDonovalyDonovaly
Zobraziť galériu
(19)
Odporúčané
Súkromný wellness a bazén ako u hollywoodskych hviezd. Sleduj dokonalý dom v borovicovom lese neďaleko Varšavy Súkromný wellness a bazén ako u hollywoodskych hviezd. Sleduj dokonalý dom v borovicovom lese neďaleko Varšavy 23. februára 2024, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia