Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2024, 17:37
Čas čítania 0:28
Radka Klučárová

Sydney Sweeney v úlohe zbožnej mníšky, zatvorenej za bránami hrôzostrašného starodávneho kláštora, mieri do kín

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY HOROR HORORY SPRÁVY ZO SVETA SYDNEY SWEENEY
Uložiť Uložené

V snímke režiséra Michaela Mohana sa Sydney popasovala s postavou mladej mníšky Cecilie, ktorá po traumatizujúcom zážitku vstúpila do kláštora na talianskom vidieku.

Už od štvrtka 21. marca môžeš vidieť obľúbenú Sydney Sweeney v horore Počatie aj na plátnach našich kín. Začínajúca talentovaná herečka vymenila rolu sexy mladej ženy za úlohu zbožnej mníšky. 

Americkú vychádzajúcu hviezdu môžeš poznať z úspešného seriálu Eufória, Biely lotos alebo z romantickej komédie Miluje ma, nemiluje ma (Anyone but You), ktorá mala premiéru len nedávno. V snímke režiséra Michaela Mohana sa Sydney popasovala s postavou mladej mníšky Cecilie, ktorá po traumatizujúcom zážitku vstúpila do kláštora na talianskom vidieku. 

Odporúčané
RECENZIA: Anyone But You má viac než len krásnu Sydney Sweeney RECENZIA: Anyone But You má viac než len krásnu Sydney Sweeney 23. februára 2024, 9:00

Jej rozhodnutie sa však rýchlo zmení na nevysloviteľnú hrôzu, keď sa ukáže, že starodávne múry kláštora skrývajú strašné tajomstvo. V novinke sa predstavia aj herci Álvaro Morte, Simona Tabasco, Benedetta Porcaroli, Giorgio Colangeli, Dora Romano a Giampiero Judica. 

Domov
Zdieľať
Diskusia