Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2024, 9:20
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

V hre Marvel 1943 od tvorcov Uncharted si zahráme za Black Panthera a Captaina Americu. Protivníkmi budú nacisti

V hre Marvel 1943 od tvorcov Uncharted si zahráme za Black Panthera a Captaina Americu. Protivníkmi budú nacisti
Zdroj: SkyDance New Media
TECH MARVEL 1943: RISE OF HYDRA
Uložiť Uložené

Nová marvelovská hra vyjde v roku 2025. Pôjde o príbehovku s dvomi obľúbenými Avengermi.

Konečne hra, v ktorej budú hráči ovládať Black Panthera. Obľúbený člen Avengers bude v Marvel 1943: Ryse of Hydra bojovať spočiatku s Captainom Americom, ale je vysoko pravdepodobné, že sa neskôr spolčia proti nacistom a organizácii Hydra.

Odporúčané
RECENZIA: Final Fantasy VII Rebirth je nafúknutý, prehajpovaný japonský nezmysel RECENZIA: Final Fantasy VII Rebirth je nafúknutý, prehajpovaný japonský nezmysel 16. marca 2024, 11:00

Autori hry to nepotvrdili, ale s najväčšou pravdepodobnosťou budú hráči striedavo ovládať obidve hlavné postavy, ktoré budú mať odlišné štýly boja a schopnosti. Príbeh sa bude odohrávať počas druhej svetovej vojny a pôjde o singleplayerový titul bez multiplayera.

Na hre pracuje Amy Hennig so svojím novým štúdiom Skydance New Media. Hennig pre PlayStation v štúdiu Naughty Dog vytvorila hernú sériu Uncharted. Marvel 1943 vyjde na PS5, Xbox Series X/S a PC v roku 2025. 

Domov
Zdieľať
Diskusia