Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
7. marca 2024, 9:30
Čas čítania 5:36
Denisa Šútorová

Za raňajky u Diora v Saint-Tropez som zaplatila toľko ako v Bratislave. Navštívila som top instagramové podniky sveta (Reportáž)

Za raňajky u Diora v Saint-Tropez som zaplatila toľko ako v Bratislave. Navštívila som top instagramové podniky sveta (Reportáž)
Zdroj: Refresher/Denisa Sutorova
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Vyskúšali sme turecké raňajky aj cupcake od cukrárky, ktorá piekla pre Madonnu, Stinga či Kate Moss. Ako ho ochutnať aj bez rezervácie? Navštív spolu s nami nádherné interiéry, známe aj pre jedinečnú gastronómiu.

Cestovanie ide ruka v ruke s objavovaním kultúr, ale aj nových spotov a skvelého jedla. Pri bádaní po svetových metropolách sme preto nevynechali ani návštevu slávnych instagramových miest, ktoré každodenne zapĺňajú feedy známych influencerov. 

Skôr než spoločne navštívime vychýrené insta podniky, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Ak sa ti naše reportáže zo zaujímavých miest páčia, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

1. Peggy Porschen

Cukrárka a podnikateľka Peggy Porschen, ktorá študovala na prestížnej francúzskej kulinárskej škole Le Cordon Blue, spôsobila svojím nadaním hotový ošiaľ.

Peggy Porschen navštevujú influenceri z celého sveta. My sme sa dostali dnu aj bez rezervačky.
Peggy Porschen navštevujú influenceri z celého sveta. My sme sa dostali dnu aj bez rezervačky. Zdroj: Refresher/Denisa Sutorova


Okrem toho, že robila narodeninové torty pre Stinga, Madonnu, Gwyneth Paltrow či svadobnú tortu pre Stellu McCartney a Kate Moss, rozhodla sa založiť aj vlastnú rovnomennú kaviareň, ktorú navštevujú ľudia z celého sveta. 

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Miesto, ktoré nás zlákalo prekrásnou kvetinovou výzdobou a ružovou fasádou, sme mali na zozname už dlho. Bolo nám jasné, že na taký vychýrený spot, za ktorým šalejú influenceri z celého sveta, potrebujeme rezerváciu.

Spolusediace modelky a foodblogerky z Malajzie, ktoré sme tam stretli, si vraj svoj stôl rezervovali už niekoľko týždňov dopredu. My sme však vďaka menšiemu triku prekĺzli dnu bez rezervačky.

Navštívili sme Peggy Porschen. Okrem dokonalého dizajnu a rozprávkového interiéru sme si užili aj cukrárske umenie na tanieri. Pozitívnym prekvapením boli vyvážené chute a prekvapivo nízky účet.
Navštívili sme Peggy Porschen. Okrem dokonalého dizajnu a rozprávkového interiéru sme si užili aj cukrárske umenie na tanieri. Pozitívnym prekvapením boli vyvážené chute a prekvapivo nízky účet. Zdroj: Refresher/Denisa Sutorova
Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 155478 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sme sa do vychýrenej londýnskej kaviarne dostali bez rezervácie.
  • Koľko sme zaplatili za raňajky v kaviarni Dior.
  • Kde si dať najlepšie turecké raňajky v Istanbule.
  • Ktorá známa kaviareň je považovaná za najkrajšiu v Budapešti.
  • Aký podnik musíš navštíviť v Prahe.
Domov
Zdieľať
Diskusia