Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. februára 2024, 16:48
Čas čítania 1:06
Radka Klučárová

Na kauzu s „narysovanou čiarou“ Adama Ružičku reagoval aj novinár z New York Post. Potrebuje pomoc, nie trest, myslí si

Na kauzu s „narysovanou čiarou“ Adama Ružičku reagoval aj novinár z New York Post. Potrebuje pomoc, nie trest, myslí si
Zdroj: Instagram/Adam Ružička, TASR/Ján Krošlák
ŠPORT HOKEJ NHL SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

O osud mladého hokejistu sa zaujímajú aj prestížne médiá v zahraničí. Novinár Larry Brooks z New York Post si myslí, že Adam Ružička potrebuje pomoc.

Ku kauze slovenského hokejistu Adama Ružičku, s ktorým po zverejnenom videu s narysovanou „čiarou“ tím Arizona Coyotes ukončil spoluprácu, sa vyjadril aj novinár Larry Brooks z New York Post.

Volanie o pomoc

„Existuje v hokejovom svete niekto, kto by potreboval liečbu v rámci programu NHL/NHLPA pre zneužívanie návykových látok a správanie viac ako Adam Ružička? To je volanie o pomoc, nemyslíte? Niektorí hráči dostanú pomoc, ale iných vyhodia? Nemyslím si, že takto by mal program fungovať,“ povedal na adresu Ružičku. Jeho slová citovala instagramová stránka Hokej netradične.

Portál Šport.sk zároveň priniesol informácie o tom, že by Adam Ružička mohol nastúpiť do liečebného programu pre hráčov s problémami napríklad aj s drogami. Tieto správy však zatiaľ nie sú potvrdené. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hokej Netradične (@hokej.netradicne)

Kariéra v troskách

Dvadsaťštyriročný rodák z Bratislavy na sociálnej sieti uverejnil video s bielym práškom a s kreditnou kartou. Napriek tomu, že hokejista video do niekoľkých minút zmazal, ľudia ho stihli rozšíriť po sociálnych sieťach.

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Ružičkov tím Arizona Coyotes informoval, že hokejistu umiestnili na takzvanú waiver listinu a chcú s ním ukončiť kontrakt. Čo bude s kariérou mladého hráča, je však aj naďalej otázne.

„Spravil som veľkú chybu a poučím sa z toho. Všetkých vás mám rád a navždy vám budem vďačný. Adam,“ reagoval na svoj čin Ružička na Instagrame. Kontroverzné video nenechal bez povšimnutia ani Slovenský zväz ľadového hokeja, ktorý s ním po kauze nepočíta na blížiacich sa MS 2024 v Česku.

Domov
Zdieľať
Diskusia