Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2024, 8:00
Čas čítania 4:13
Martin Adam Pavlík

Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár

Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár
Zdroj: Refresher/Miroslav Špaček
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ochrankári mali čo robiť, lietali aj päste.

Spŕška nechutných urážok a nenávistných vulgarizmov, ukážkový body shaming aj bitka počas staredownu. Tlačová konferencia v bratislavských Nivách k šiestemu turnaju Fight Night Challenge (FNC) bola poriadne divoká. 

Hoci sa tlačovka začala celkom kultivovane, keď si za stôl sadli športovci Bergino, Juraj Kočí, Marián Mišalko a Michal Zátorský, netrvalo dlho, kým sa to celé zvrhlo do ostrých slovných prestrelok a nadávok. Atmosféru zmenil najmä štvornásobný majster Slovenska v kickboxe a raper Pali Hari. 

Jeho súper, tiktoker Johnny, síce na akciu nedorazil, no Hari si našiel terč. Obul sa do bývalého protivníka, českého hudobníka Dynamica, s ktorým už v boxerskom dueli prehral po diskvalifikácii (uštedril mu lakeť do chrbta). Čech zhodnotil, že odvetu s Harim by určite nechcel a venoval by sa radšej svojmu aktuálnemu súperovi – exfarmárovi Michalovi Mošpánovi.

Fight Night Challenge FNC 6
Zdroj: Refresher/Miroslav Špaček

Cigánsky čardáš a bitka na staredowne

„Ukážem mu v ringu cigánsky čardáš,“ predikoval rómsky spevák priebeh zápasu, ktorý uvidíme 6. apríla v bratislavskej Tipos Aréne. „Nejdeme tancovať, ideme sa biť,“ kontroval Mošpán s úsmevom. Napriek tomu, že to vyzeralo najskôr na vzájomný rešpekt, pri staredowne sa práve títo dvaja do seba prekvapivo pustili a ochrankári mali čo robiť. 

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Dynamic sa akoby bol úplne utrhol z reťaze a dostal amok. V zápale boja „kohúti“ posunuli o dobrý meter stoly a len tak-tak ušiel lietajúcim pästiam aj spolumajiteľ organizácie Patrik „Rytmus“ Vrbovský, keď si prišiel staredown nakamerovať.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 154441 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia