Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2024, 20:04
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Mimozemšťania počas invázie zdecimujú ľudstvo a porazia armádu. Sleduj akčný trailer plný smrti a hluku na Tiché miesto: 1. deň

Mimozemšťania počas invázie zdecimujú ľudstvo a porazia armádu. Sleduj akčný trailer plný smrti a hluku na Tiché miesto: 1. deň
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY TICHÉ MIESTO SPIN-OFF
Uložiť Uložené

Prvý trailer na pokračovanie Tichého miesta sa vráti v čase do dňa, keď sa to celé začalo a ľudstvo čelilo mimozemskej hrozbe.

A Quiet Place: Day One (Tiché miesto: Prvý deň) ukáže prvý deň invázie mimozemšťanov, ktorí zdecimovali ľudstvo v prvých dvoch častiach hororovej série. Snímku režíroval Michael Sarnowski (Pig s Nicolasom Cageom) a príbeh vymyslel spolu s Johnom Krasinskim, ktorý vymyslel a zrežíroval prvé časti.

Odporúčané
Bol pri filme o Mikulášovi Černákovi porušený zákon? Pre podozrivé dotácie podáva Audiovizuálny fond trestné oznámenie Bol pri filme o Mikulášovi Černákovi porušený zákon? Pre podozrivé dotácie podáva Audiovizuálny fond trestné oznámenie 7. februára 2024, 16:24

Nový film nebude po celý čas v tichosti, ako tomu bolo v prípade prvých dvoch snímok. Ľudia v prvý deň ešte netušili, že príšery sa orientujú podľa zvuku. V chaose invázie ho, prirodzene, narobili až-až, a tak ich mimozemšťania zabíjali jedného po druhom.

Hlavné postavy tentoraz stvárnia Lupita Nyong’o (Us, Black Panther), Joseph Quinn (Stranger Things), Alex Wolff (Pig) a Djimon Hounsou (Rebel Moon, Guardians of the Galaxy), ktorý stvárni rovnakú postavu ako v druhej časti. Štúdio Paramount Pictures naplánovalo premiéru snímky na 26. júna 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia