Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. januára 2024, 9:44
Čas čítania 0:32
Magdalena Trajerová

Uniesli mu ženu, polícia tomu neverila. Na Netflixe trenduje dokument American Nightmare o prípade unesenej Denise Huskins

Uniesli mu ženu, polícia tomu neverila. Na Netflixe trenduje dokument American Nightmare o prípade unesenej Denise Huskins
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY NETFLIX FILMY ÚNOS
Uložiť Uložené

Tvorkyňa úspešného dokumentu Tinder Swindler prichádza s novým trojdielnym dokumentom. Snímka American Nightmare zachytáva príbeh únosu Denise Huskins, ktorému samotná polícia odmietla veriť. Seriál si už teraz môžeš pustiť na Netflixe.

Čo sa stane, keď ste obeťou trestného činu, ale orgány činné v trestnom konaní vám neveria? V noci 23. marca 2015 zobudili Denise Huskins a jej priateľa Aarona Quinna neznámi zločinci v neoprénoch. Páru dali sedatíva, muža zviazali a zdrogovanú ženu naložili do auta a uniesli.

Keď Aaron Quinn po tom, čo vypršal účinok sedatív, požiadal o pomoc políciu, stretol sa s prekvapivým zaobchádzaním. Muži zákona mu príbeh neverili a dokonca ho z vraždy svojej priateľky obvinili. Prípad sa zamotal, keď sa po dvoch dňoch nezvestná Denise objavila živá pri dverách svojich rodičov.

Kto bol páchateľom a ako sa celý prípad nakoniec uzavrel? To všetko vysvetlí Zlý americký sen.

Seriál režisérky Felicity Morris vyšiel na Neflixe 17. januára. Už samotný príbeh, ktorý snímka dokumentuje, sľubuje zaujímavý zážitok. To podporuje ešte aj hodnotenie 76 percent na ČSFD.

Domov
Zdieľať
Diskusia