Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. januára 2024, 18:26
Čas čítania 0:57
Barbora Adamkovičová

Britská herečka, ktorá randila s Harrym Stylesom, čaká dieťa so svojím bratrancom. Buďte ku mne zhovievaví, prosí ľudí

ZAUJÍMAVOSTI TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Paparazzovia ich odfotili na prechádzke Londýnom. Teraz už svoj vzťah neskrývajú.

Britská herečka a televízna osobnosť Emily Atack čaká dieťa so svojím nevlastným bratrancom, vedcom Alistairom Garnerom, informuje The Sun. Radostné novinky oznámila známa 34-ročná herečka svetu začiatkom tohto roka na Instagrame, na ktorom má vyše 2 milióny sledovateľov.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Atack (@emilyatack)

„Nikdy som nebola taká šťastná a zároveň úplne vystrašená. Buďte ku mne, prosím, zhovievaví. Spoznala som svoje telo na takej šialenej úrovni. Prinútilo ma to oceniť to, čo som dostala, TAK veľmi robím všetko pre to, aby som z neho urobila domov pre malú chobotničku, ktorú si pestujem...“ napísala herečka na sociálnej sieti. 

Atack pozná otca svojho dieťaťa už od útleho veku. Jej teta si vzala muža, ktorý už mal syna z predchádzajúceho vzťahu. Príbuzenstvo však zaľúbencom nebránilo v tom, aby začali vzťah. Po minuloročnom rozchode s uznávaným chirurgom dala Atack romániku zelenú. Darilo sa im to držať v tajnosti až do septembra minulého roka, keď ich paparazzovia odfotili na prechádzke Londýnom.

Odporúčané
Lietanie s malým dieťaťom: aké dokumenty potrebuješ a prečo by dieťa nemalo sedieť na mieste pri uličke? Lietanie s malým dieťaťom: aké dokumenty potrebuješ a prečo by dieťa nemalo sedieť na mieste pri uličke? 9. júna 2023, 15:30

„Emily a Alistair sa považujú za rodinných priateľov a nie sú pokrvne príbuzní. Vyrástli spolu a vždy spolu vychádzali veľmi dobre, no minulý rok sa začali zbližovať,“ prezradil zdroj blízky páru. Britská herečka dokonca kedysi tajne randila aj s britským spevákom Harrym Stylesom – v čase, keď ešte spieval so skupinou One Direction. Ona sama to priznala až po niekoľkých rokoch. „Bolo to krátke, no zábavné,“ uviedla.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Atack (@emilyatack)

Domov
Zdieľať
Diskusia