Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
26. decembra 2023, 11:00
Čas čítania 1:52
Sponzorovaný obsah

TOP tech vychytávky od Huawei: tieto hodinky nemusíš nabiť 2 týždne a slúchadlá ti budú hrať až 31 hodín

TECH HUAWEI
Uložiť Uložené

Slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 3 a smart hodinky Watch GT 4 ti uľahčia multitasking a aktívny životný štýl.

Žiť podľa odporúčania „work-life balance“ nemusí byť také jednoduché, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Máme pre teba dve tech vychytávky – slúchadlá FreeBuds Pro 3 a smart hodinky Watch GT 4, ktoré ti výrazne uľahčia multitasking. Ocenia ich najmä ľudia, ktorí uprednostňujú aktívny životný štýl.

Nebudeš potrebovať smartfón

Po ťažkom dni v práci je potrebný nielen fyzický, ale aj psychický oddych. V rámci psychohygieny je preto prospešné vyraziť na čerstvý vzduch či do fitnescentra, kde nemusíš svoj smartfón každú chvíľu vyťahovať z vrecka.

Vďaka dvojici Huawei FreeBuds Pro 3 a Watch GT 4 môžeš mať k dispozícii plnohodnotné funkcie smartfónu. Stačí prepojiť svoj telefón s hodinkami a slúchadlami cez bluetooth a okamžite získaš prístup k tomu najdôležitejšiemu. Navyše všetky notifikácie sa ti na hodinkách zobrazia v reálnom čase.  

Hodinky a slúchadlá sú kompatiblné s operačným systémom Android aj iOS.

Huawei
Zdroj: Huawei

Zacvič si pri obľúbenej hudbe

Watch GT 4 ti umožnia uložiť si svoje obľúbené skladby priamo do hodiniek. Stačí ti spárovať hodinky so slúchadlami, pri cvičení počúvať obľúbenú hudbu a skladby prepínať priamo na hodinkách. Zároveň môžeš popritom sledovať aj svoj výkon počas tréningu. 

S hodinkami a slúchadlami takisto vybavíš všetky telefonáty. Nemusíš si sťahovať žiadne apky navyše, aj v tomto prípade ti stačí len zapnutý bluetooth. 

Smart hodinky Watch GT 4 majú vylepšenú funkciu Activity Ring, ktorá sleduje tvoj bežný pohyb – počet krokov, spálených kalórií či aktívny energetický výdaj. Prostredníctvom funkcie StayFit si zas môžeš skontrolovať spálené a prijaté kalórie.

Huawei
Zdroj: Huawei

Watch GT 4 majú viac ako 100 športových režimov s podporou aj pre e-športy, vďaka čomu budeš mať neustály prehľad o svojom pohybe. Pánska verzia hodiniek ti vydrží bez potreby nabitia až 2 týždne, v prípade dámskej verzie je to 7 dní.

Tieto hodinky si môžeš kúpiť u certifikovaných predajcov už od 249 eur.

zisti viac o watch GT4

Slúchadlá ti pomôžu sústrediť sa

S Huawei FreeBuds Pro 3 sa môžeš naplno sústrediť, bez zbytočného rušenia – postará sa o to technológia s aktívnym potlačením hluku. Určite tiež oceníš, že ti vydržia až 6,5 hodiny na jedno nabitie a až 31 hodín v kombinácii s nabíjacím puzdrom. 

FreeBuds Pro 3 ti prehrajú tvoju obľúbenú hudbu v špičkovej kvalite. Najnovšia generácia slúchadiel od Huawei disponuje technológiou Hi-Res Dual Driver a adaptívnym EQ, vďaka čomu sprostredkuje krištáľovo čistý zvuk. Ponor sa do kvality zvuku, či už práve trénuješ vo fitku, varíš, upratuješ alebo počúvaš podcast či audioknihu.

Slúchadlá si môžeš kúpiť u certifikovaných predajcov za 199 eur. 

Huawei
Zdroj: Huawei
viac informácií o freebuds pro 3

Huawei FreeBuds Pro 3 a Watch GT 4 sú aj štýlovými doplnkami pre každodenný život. Majú moderný a minimalistický dizajn a navyše sú dostupné v niekoľkých farebných vyhotoveniach, takže si vyberie naozaj každý. 

Slúchadlá Freebuds 3 Pro sú dostupné v troch variantoch – bielej, striebornej a zelenej. Hodinky majú až sedem vyhotovení, a to tri dámske a štyri pánske verzie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia