Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Medicine.
27. decembra 2023, 9:30
Čas čítania 1:53
Sponzorovaný obsah

Nová kolekcia známej módnej značky poteší fanúšikov Zaklínača. Nájdeš tu jednoduché nápisy aj prepracované výjavy z hier

Nová kolekcia známej módnej značky poteší fanúšikov Zaklínača. Nájdeš tu jednoduché nápisy aj prepracované výjavy z hier
Zdroj: Medicine
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Nová kolekcia ti vyrazí dych.

Ďalšia kolekcia Medicine vytvorená v spolupráci so štúdiom CD PROJEKT RED ťa zavedie na ikonické miesta zo sveta Zaklínača, ktoré teraz môžeš spoznať v úplne novej edícii. Počas cesty do (ne)známeho sveta navštíviš ľadom pokryté Skellige, veselú dedinu Brunwich, slnkom zaliaty White Orchard, pochmúrne ruiny Kaer Morhen a temnú divočinu Velen, kde Geralt a jeho priatelia prežívali svoje dobrodružstvá v sérii hier od CD PROJEKT RED.

Všetko je v interpretácii grafických dizajnérov Medicine, pre ktorých sa rozmanitosť kontinentu stala inšpiráciou pre novú kolekciu.

pozri si novú kolekciu

Grafici Medicine v tejto kolekcii vytvorili návrhy dámskych aj pánskych outfitov. Vďaka bohato ilustrovaným tričkám, mikinám, košeliam a doplnkom objavíš nové zákutia tohto sveta. V ponuke nájdeš extrémne pohodlné basic tričká so štýlovou potlačou v rôznych farbách za menej ako 25 eur. Na tričkách sa dizajnéri rozhodne vyšantili, takže máš z čoho vyberať.

Pánske mikiny s nápisom a potlačou na zadnej strane kúpiš za 44,90 eura a vybrať si môžeš z troch farieb a niekoľkých dizajnov. Cena dámskej mikiny je o pár eur vyššia, na rozdiel od pánskej mikiny má zips a rukávy zdobí výrazný nápis.

Medicine, Zaklínač, fashionmedicine, zaklínač, fashion
Medicine, Zaklínač, fashionMedicine, Zaklínač
Zobraziť galériu
(9)

Ak máš rada výrazné šaty, v ktorých ta nik neprehliadne, košeľové midi šaty posiate motívmi z hry Zaklínač sa stanú tvojím obľúbeným kúskom. Dámsku sekciu uzatvára ľahká oversize košeľa v troch farbách a motívoch, ktorá bude tvoja za 34,90 eura.

Pánska košeľa je rovnako neprehliadnuteľná a v kombinácii s basic tričkom ti rýchlo vytvorí štýlový outfit. Košeľu s prepracovaným dizajnom a niekoľkými výjavmi z hier môžeš mať doma za menej ako 40 eur.

V ponuke nájdeš aj ponožky v rôznych farbách zdobené erbami či menami postáv z hry. Do Vianoc ich už síce nestihneš, v novom roku sú však skvelým tipom na darček pre fanúšika Zaklínača. Alebo pre teba. To isté platí o plátenných taškách či ľadvinkách, ktoré doplnia každý nudný outfit. Cenovka je taktiež lákavá – tieto doplnky vybavíš za menej ako 20 eur.

So Zaklínačom si môžeš dopriať aj relax, a to vďaka voňavým sójovým sviečkam. Dvojbalenie rozkošných sviečok, ktoré sú opäť skvelým tipom na darček, kúpiš za 21,90 eura. Trošku netradičnejším, no o to originálnejším darčekom pre milovníka Zaklínača je prepracované balenie, ktoré obsahuje ploskačku, poháre a lievik. 

Táto kolekcia poteší aj majiteľov domácich miláčikov. Ako je pri Medicine zvykom, dizajnéri na nich ani tentoraz nezabudli, takže si môžeš vytvoriť matchy matchy outfit so svojím štvornohým kamošom. A pes oblečený v kvalitnej bunde s motívom Zaklínača, to chceš. 

Kolekcia odráža atmosféru sveta Zaklínača, kde nič nie je čierno-biele a hrdinovia sa dostávajú do neobvyklých situácií. Každý si tu príde na svoje. Fanúšikovia, ktorí Zaklínača a jeho prostredie už dobre poznajú, ale aj tí, ktorí majú radi outfity odkazujúce na popkultúru.

Zaujímavým doplnením kolekcie sú príbehy z potuliek Zaklínača umiestnené na visačkách. Ponúkajú dodatočné vysvetlenie motívov predstavených na jednotlivých potlačiach a pozývajú na spoločné dobrodružstvo vo svete Zaklínača.

kúpiš tu
Domov
Zdieľať
Diskusia