Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2023, 17:13
Čas čítania 1:07
Dominik Vetrák

PlayStation čelí najväčšiemu leaku v histórii. Unikli im prísne tajné hry aj kompletné príbehy

PlayStation čelí najväčšiemu leaku v histórii. Unikli im prísne tajné hry aj kompletné príbehy
Zdroj: Insomniac Games
TECH HRY PLAYSTATION 5 PS5 SONY SPIDER-MAN 2
Uložiť Uložené

Štúdio Insomniac Games je v smútku. Hackeri zverejnili prísne tajné informácie a plány hier do budúcna.

Hackerská skupina Rhysida sa dostala k prísne tajným súborom videoherného štúdia Insomniac Games (Ratchet and Clank, Spider-Man...). Štúdio vlastní PlayStation, takže keď hackeri zverejnili všetky údaje, ľudia sa rýchlo dostali k utajeným plánom týkajúcim sa budúcich hier a k ďalším detailom.

Odporúčané
Január začne nabitý herný rok 2024. Vyjdú nové hry ako Yakuza, Tekken 8, The Last of Us 2 či nový Princ z Perzie Január začne nabitý herný rok 2024. Vyjdú nové hry ako Yakuza, Tekken 8, The Last of Us 2 či nový Princ z Perzie 18. decembra 2023, 10:30

Hráčov najviac zaujme, na akých hrách štúdio Insomniac Games pracuje. Podľa jeho interných plánov z leta 2023 to vyzerá takto:

jeseň 2025: Venom

jeseň 2026: Wolverine

jeseň 2028: Spider-Man 3

jeseň 2029: Nový Ratchet & Clank 

jeseň 2030: Marvel’s X-Men

2031/2032: celkom nová hra

Insomniac z toho všetkého zatiaľ oznámil len Wolverina, takže všetky ostatné hry mali byť prekvapením (so Spider-Manom a s Venomom však množstvo hráčov rátalo). Čo sa Wolverina týka, na internete sa už dá nájsť aj pracovná verzia pre PC platformu.

Tri roky pred vydaním však ide iba o akúsi kostru herných systémov. Unikol aj kompletný príbeh, takže ak si hráči chcú pokaziť prekvapenie z dejových zvratov a postáv, dá sa k nim cez vyhľadávanie na Googli ľahko dostať.

Samostatná hra o Venomovi bude podobne dlhá ako Spider-Man: Miles Morales. Hráči sa môžu tešiť na cca 12 hlavných misií v dĺžke 8 – 10 hodín a niekoľko hodín vedľajšieho obsahu. Príbeh sa bude točiť okolo hrateľného Venoma, ale hráči v titule budú zrejme ovládať aj Milesa a pravdepodobne novú pavúčiu hrdinku Silk. 

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

V štúdiu Insomniac Games pracovali aj na multiplayerovej hry Spider-Man: The Great Game. Štýlovo sa mala podobať na GTA Online, ale tvorcovia ju zrušili. Všetky údaje z leakov, ako napríklad predaje niektorých ich hier na Steame, detaily exkluzívnej dohody medzi Marvelom, Disney a PlayStation a množstvo ďalšieho, sa dajú nájsť tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia