Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. decembra 2023, 15:34
Čas čítania 0:45
Samuel Barienčík

Milan Ondrík reaguje na Flexkinga: Je to šašo, ktorý sa chce zviditeľniť. Ignorujem tieto detské výzvy

Milan Ondrík reaguje na Flexkinga: Je to šašo, ktorý sa chce zviditeľniť. Ignorujem tieto detské výzvy
Zdroj: Instagram/Milan Ondrík, Frayer Flexking
OSOBNOSTI FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING HERCI MILAN ONDRÍK
Uložiť Uložené

Frayer Flexking nazval Milana Ondríka opitým h**adom a vyzval ho ringu. Herec jeho výzvu nazýva detskou a Flexkinga šašom.

Na víkendovom Fight Night Challenge sa do seba údajne pustili herec Milan Ondrík a Frayer Flexking. Kontroverzný raper naňho po pár dňoch reagoval, herca SND nazval opitým h**adom a vyzval ho do ringu.

Odporúčané
Frayer Flexking vysmial herca Milana Ondríka. Vyzval ho na súboj a nazval ho „opitým h**adom“ Frayer Flexking vysmial herca Milana Ondríka. Vyzval ho na súboj a nazval ho „opitým h**adom“ 7. decembra 2023, 10:43

Milan Ondrík sa teraz exkluzívne pre Refresher vyjadril k výzve. „Nereagujem na takéto detské výzvy, ja sa pripravujem na organizáciu ‚Králi ulice‘. Nechcem byť súčasťou týchto šaškární, výmyslov a provokácií. To nie je čestná vec,“ povedal.

Organizácia Králi ulice, ktorej súčasťou sa stal aj herec Milan Ondrík, je prvá a jediná bare knuckle organizácia na Slovensku (box bez rukavíc). Ich cieľom je skrz najextrémnejšiu formu, čiže holými päsťami, priniesť do bojového športu vzájomnú úctu a rešpekt, opísal organizátor organizácie Cyril Pažitný.

Odporúčané
Milan Ondrík o Černákovi: Až po ceste autom z väznice som si uvedomil, s kým som sa tam skamarátil a „bratríčkoval“ (Rozhovor) Milan Ondrík o Černákovi: Až po ceste autom z väznice som si uvedomil, s kým som sa tam skamarátil a „bratríčkoval“ (Rozhovor) 5. novembra 2023, 9:30

Milan Ondrík ďaľej uviedol, že absolútne ignoruje takéto detské výzvy. Vraj Frayera Flexkinga ani poriadne nepozná: „Absolútne ignorujem tieto detské výzvy, ja ani poriadne neviem, kto je ten pán, odmietam sa zúčastniť týchto šaškární.“

„Moja výzva je každá filmová a divadelná postava, na ktorú sa pripravujem, a nie šašovia, ktorí sa chcú zviditeľniť skrz moje meno. Prijal som výzvu od gentlemanskej organizácie ‚Králi ulice‘, kde sa pôjdem pobiť do ringu a nie cez sociálne siete,“ uzavrel herec.

Milan Ondrík Miki
Zdroj: REFRESHER/Martin Mendel
Domov
Zdieľať
Diskusia