Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Xiaomi.
15. decembra 2023, 9:00
Čas čítania 4:39
Sponzorovaný obsah

TOP 10 tipov na tech darčeky od 30 eur, s ktorými vybavíš vianočný darček pre frajera, rodičov aj súrodencov

TECH VIANOCE XIAOMI
Uložiť Uložené

Vybrali sme tipy pre každý rozpočet.

Už stresuješ, čo kúpiš frajerovi, otcovi, sestre alebo mame? Pripravili sme pre teba výber skvelých tech darčekov, ktorí ocenia všetci členovia rodiny či kamoši. Čo tak kúpiť mame fén, ktorý je šetrný k vlasom, alebo teplovzdušnú fritézu, ktorá jej uľahčí varenie? Otca zas môžeš potešiť šikovnou kamerou, vďaka ktorej bude mať prehľad o dianí okolo domu. Sestra určite ocení dizajnové slúchadlá v elegantnej zlatej farbe. Dokonca vybavíš darček aj pre seba.

Tento zoznam ti uľahčí nákupy vianočných darčekov a zároveň môžeš aj celkom slušne ušetriť. Spoločnosť Xiaomi spustila na svojom webe výpredaj so zľavami až do 50 %, vďaka ktorému môžeš pri nákupe jednotlivých produktov ušetriť desiatky eur. 

pozri si celú ponuku
Uvedené ceny a dostupnosť produktov je aktuálna v čase písania článku. Postupom času sa dostupnosť produktov môže meniť.

Smart teplovzdušná fritéza

  • pôvodne 89,99 €, teraz za 66,90 €

Chrumkavé hranolčeky, domáce čipsy či rezeň s menším obsahom tuku, no napriek tomu rovnako chutný? Vysokorýchlostná cirkulácia tepelného prúdu zaisťuje rovnomerné zahrievanie jedla, vytvára chrumkavú vonkajšiu vrstvu a vnútro zostáva mäkké. Stačí ti len niekoľko kvapiek oleja alebo tuk, ktorý sa v jedle už prirodzene nachádza. 

S teplovzdušnou fritézou od Xiaomi môžeš jedlo nielen vyprážať, ale aj rozmrazovať, sušiť ovocie či fermentovať zeleninu, a to vďaka teplotnému rozmedziu 40 °C až 200 °C. Okrem toho môžeš varenie aj automaticky naplánovať – dáš ingrediencie do fritézy, zapneš časovač, a keď sa vrátiš domov z práce, máš na stole teplú večeru a nemusíš pohnúť ani prstom navyše. 

kúp teplovzdušnú fritézu
xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Elektrická zubná kefka

  • pôvodne 95,90 €, teraz za 69 €

Táto kúpa poteší aj zubára. Kefka je špeciálne navrhnutá pre citlivé zuby – má mäkké a nedráždivé štetinky, ktoré sa dokážu dostať aj do medzery ďasien, a tak vyčistíš škvrny aj na nedostupných miestach. Výkon kefky môžeš prispôsobiť aj podľa potreby. 

Pri čistení zubov nadmernou silou ťa kefka upozorní, čo pomáha zabrániť krvácaniu ďasien. Vysokofrekvenčné vibrácie poskytujú silný a stabilný výkon na účinné odstránenie zubného povlaku, zubného kameňa a iných škvŕn. Určite oceníš nízku hlučnosť, ktorá sa pohybuje na úrovni len 55 dB. Súčasťou balenia sú aj dve náhradné hlavice.

zisti viac o elektrickej zubnej kefke
xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Fén na vlasy s prívodom vlhkosti

  •  pôvodne 65,90 €, teraz za 49 €

Vieš si predstaviť fén, ktorý ti usuší vlasy a zároveň ich nechá hydratované? Táto vychytávka od Xiaomi kondenzuje vlhkosť zo vzduchu a dva ihlové motory ju rýchlo rozprašujú na drobné záporné ióny vody. Prostredníctvom samostatného kanála na studený vzduch sa tieto ióny dostávajú priamo k vlasom, pokožke hlavy a ku korienkom, čo ich chráni pred poškodením nadmerným teplom a zároveň ich hydratuje.

Sušič má aj senzor, ktorý automaticky upravuje časový interval medzi teplým a studeným vzduchom na základe zistenej teploty okolia, takže sa vlasy a pokožka hlavy nebudú prehrievať. 

daruj sušič vlasov
xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Elektrická kolobežka 4 Ultra EU

  • pôvodne 1004,90 €, teraz za 899 €

Elektrická kolobežka Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra využíva duálny systém odpruženia, ktorý účinne znižuje vibrácie a otrasy, aby tvoja jazda bola plynulá a hladká. Určite oceníš aj to, že pneumatiky disponujú tesniacim gélom, ktorý dokáže rýchlo opraviť poškodenú časť. Pneumatiky sú vďaka tomu odolnejšie a vydržia ti dlhšie. 

Elektrický motor s maximálnym výkonom až 940 W ustojí jazdu aj v náročnejšom teréne. Kolobežka zvládne až 25 % stúpanie a dosiahne maximálnu rýchlosť 25 km/h. Na jedno nabitie prejdeš až 70 kilometrov.

kúp elektrickú kolobežku 4 Ultra Eu
xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Vonkajšia kamera

  • pôvodne 36,90 €, teraz za 26,90 €

Táto vonkajšia kamera má vysoké rozlíšenie 1 920 ×1 080 p, vďaka čomu sa môžeš spoľahnúť na kvalitný obraz. Veľká clona F1,6 pomáha zvýšiť príjem svetla a zachytiť tak väčšie množstvo detailov. Okolie, ktoré zachytáva kamera, môžeš kedykoľvek sledovať prostredníctvom aplikácie Xiaomi Home.

Kamera disponuje technológiou AI detekcie ľudí. Aplikácia ťa upozorní, ak kamera zachytí nezvyčajnú aktivitu, ako napríklad pohyb alebo prudké zvuky, a ihneď pošle upozornenie do tvojho mobilného telefónu. 

Vylepšené infračervené nočné videnie ti umožní vidieť jasný a čistý obraz aj v úplnej tme. Jasné nočné zábery zabezpečujú zabudované 940 nm LED diódy. Výhodu tejto kamery je, že pri nočnom videní nevyžaruje žiadne rušivé červené svetlo. 

zisti viac o vonkajšej kamere xiaomi
xiaomi
Zdroj: xiaomi

Smart mixér 

  • pôvodne 119 €, teraz za 89 €

S inteligentným mixérom Xiaomi si pripravíš osviežujúce smoothies, čerstvé šťavy a chutné polievky – naraz môžeš urobiť 1 200 ml horúcich alebo 1 600 ml studených nápojov a jedál. Hrubé, ostré a zúbkované čepele z nehrdzavejúcej ocele umožňujú sekanie pod viacerými uhlami, aby sa ľahko rozmixovali aj tie najtvrdšie suroviny, ako je napríklad ľad. 

Mixovanie si môžeš prostredníctvom aplikácie naplánovať až 12 hodín vopred. Takto máš ráno po prebudení smoothie už hotové alebo ťa po príchode domov môže čakať teplá polievka. Nádoba mixéra dokáže izolovať teplotu až 4 hodiny.

kúp si smart mixér
xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Redmi Note 12 Pro 5G

  • pôvodne 379 €, teraz za 289 €

Redmi Note 12 Pro 5G využíva pokročilý 50 MP snímač IMX766, prostredníctvom ktorého môžeš robiť kvalitné fotky aj večer alebo pri slabšom osvetlení. Vďaka optickej stabilizácii obrazu a jeho rýchlemu spracovaniu zhotovíš ostré snímky a videá, nech už si kdekoľvek. 

Telefón má zabudovanú batériu s kapacitou 5000 mAh, ktorá zvládne aj celodenné používanie pri náročnej konzumácii obsahu – pozeranie seriálov, filmov či hranie hier. 

Redmi Note 12 Pro 5G je dostupný v modrej, bielej a čiernej farbe. 

obdaruj blízkeho s redmi note 12 pro 5G
xiaomi
Zdroj: xiaomi

Redmi Watch 3

  • pôvodne 94,80 €, teraz za 74,90 €

Hodinky disponujú veľkým 1,75″ AMOLED displejom, ktorý dosahuje maximálny jas až 600 nitov. Vďaka tomu budú informácie na displeji jasné a čitateľné aj pri intenzívnom slnečnom žiarení. Vzhľad ciferníka si môžeš aj prispôsobiť, v galérii nájdeš viac ako 200 rôznych dizajnov. 

Hodinky Redmi Watch 3 podporujú viac ako 120 tréningových režimov vrátane vonkajšieho behu, cyklistiky, turistiky či plávania v bazéne. Vstavané algoritmy dokážu presne monitorovať tvoju srdcovú frekvenciu, výdaj kalórií a čas, takže máš neustály prehľad nad svojím tréningom. 

využi zľavu na hodinky redmi watch 3
xiaomi
Zdroj: xiaomi

Xiaomi Buds 4 Pro

  • pôvodne 219 €, teraz za 159 €

Hlavnou výhodou týchto slúchadiel je, že si užiješ až 9 hodín nepretržitého počúvania hudby na jedno nabitie, pričom nabíjacie puzdro predĺži ich výdrž až na 38 hodín. Slúchadlá potláčajú okolitý hluk až do 48 dB, takže si vychutnáš svoj obľúbený playlist naplno aj na rušnej ulici či v autobuse.

Xiaomi Buds 4 Pro majú tri vstavané mikrofóny a AI algoritmus vyvinutý spoločnosťou Xiaomi, ktorý umožňuje extrahovať hlas používateľa a dosahuje účinnú redukciu pri hovore. Všetky telefonáty tak budú kvalitné a jasne zrozumiteľné. 

vychutnaj si čistý zvuk so xiaomi buds 4 pro
xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi 13T Pro

Nová vlajková loď Xiaomi sa rýchlo predáva, takže s kúpou príliš dlho neváhaj. Xiaomi sa spojilo so známym výrobcom fotoaparátov Leica a spoločne vyvinuli nový objektív – tridsaťpäťmilimetrový dokumentárny objektív má veľmi blízko k pozorovacím schopnostiam ľudského oka, vďaka čomu dokáže zachytiť osoby aj okolie rovnako precízne. S videami v 8K kvalite zas vytvoríš autentické a detailné zábery. 

Veľká odparovacia komora zas zabraňuje prehrievaniu telefónu a zlepšuje výkon odvodu tepla o 30 %. Xiaomi 13T Pro podporuje technológiu Xiaomi 120W HyperCharge, ktorá umožňuje 100 % nabitie len za 19 minút.

daruj xiaomi 13T Pro
xiaoami
Zdroj: Xiaomi
Domov
Zdieľať
Diskusia