Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Balaton Sound.
5. decembra 2023, 14:00
Čas čítania 1:32
Sponzorovaný obsah

Balaton Sound predstavil prvú vlnu interpretov. Na stage sa postaví John Newman aj Marshmello

Balaton Sound predstavil prvú vlnu interpretov. Na stage sa postaví John Newman aj Marshmello
Zdroj: Balaton Sound
HUDBA FESTIVALY REFRESHER HUDBA
Uložiť Uložené

Máš už lístky na festival?

Jeden z najväčších multižánrových festivalov predstavil prvé mená z line-upu. Balaton Sound 2024 bude naozaj veľký a odvážny. Organizátori sľubujú najznámejších EDM headlinerov, ale aj undergroundové mená z celého spektra housu a techna na viac ako piatich pódiách.

„V našom úplne prvom ozname sme pripravovali ozajstné svetové hviezdy a miláčikov publika. Uvidíte tak držiteľa Grammy, Purple Disco Machine, ale tiež jednu z najcharizmatickejších postáv súčasnej tanečnej scény Jamesa Hypea,“ povedala projektová manažérka Heineken Balaton Sound Anna Filutás.

Hviezdy svetového formátu si budeš môcť užiť 3. až 6. júla v prostredí jazera Balaton v Zamárdi v Maďarsku. 4-dňové vstupenky teraz kúpiš za zvýhodnených 199 €, VIP vstupenka ťa bude stáť 359 €. S nákupom lístkov dlho neváhaj, ich cena sa bude postupne zvyšovať. 

celý line-up

Tešiť sa môžeš na multižánrového DJa a producenta Marshmella, ktorý je jedným z najvýznamnejších elektronických umelcov. Medzi poznávacie znamenia amerického umelca patrí typická maska a tóny, ktoré ťa prinútia tancovať.

balaton sound, koncer
Zdroj: Balaton Sound

Nesmieš si nechať ujsť ani koncert multiplatinového speváka, skladateľa a producenta Johna Newmana. Kariéru britského speváka odštartoval hit Feel The Love, ktorý v roku 2012 pripravil spoločne s Rudimental. Jeho ďalší počin Love Me Again ovládol všetky hudobné rebríčky. 

Na Balaton Sound dorazí aj nemecký držiteľ Grammy a predstaviteľ klasickej diskotéky Purple Disco Machine. Na jeho Substitution si toto leto s veľkou pravdepodobnosťou tancoval aj ty.

Ohlásený je aj techno maestro Paul Kalkbrenner, belgická superstar Lost Frequencies, ocenený hrdina EDM Timmy Trumpet a obľúbené austrálske NERVO. Prvú vlnu uzatvárajú  Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno a Switch Disco.

Nielen kvalitná hudba

Festival je známy nielen tým, že má nadupané line-upy, ale aj úchvatné pláže nachádzajúce sa priamo pri vode jazera. Heineken Balaton Sound je jedinečný dovolenkový zážitok s koncertmi na svetovej úrovni, ktorý pokrýva tie najzaujímavejšie žánre elektronickej hudby.

balaton sound, pláž
Zdroj: Balaton Sound

Okrem koncertov si tu užiješ kopec zábavy aj relaxu. Pripravené budú módne prehliadky, tanečné workshopy či špeciálna techno joga. Voľné chvíle môžeš využiť na prechádzku po okolitej prírode či kúpanie sa v jazere. Festival si užijú aj milovníci dobrého jedla. Nevieš si predstaviť leto bez tradičných maďarských langošov, alebo dávaš prednosť exotickejšej kuchyni? V areáli ťa bude čakať pestrý výber jedál vrátane vegetariánskej, bezlepkovej a bezlaktózovej ponuky.

Vďaka VIP lístku môžeš využiť viaceré špeciálne služby, ako zrýchlený vstup a extra služby v štyroch VIP priestoroch s vlastným WC, jedlom a nápojmi.

kúp si lístok
Domov
Zdieľať
Diskusia