Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2023, 16:30
Čas čítania 0:48
Samuel Barienčík

Adam Pavlovčin má v novom klipe zdeformovanú tvár a dokonale svalnaté telo. Poukazuje na vážny psychický problém

Adam Pavlovčin má v novom klipe zdeformovanú tvár a dokonale svalnaté telo. Poukazuje na vážny psychický problém
Zdroj: Adonxs/Youtube
OSOBNOSTI ADAM PAVLOVČIN HUDBA HUDOBNÉ VIDEOKLIPY
Uložiť Uložené

ADONXS predviedol silnú myšlienku prevedenú vo videoklipe zahraničných rozmerov.

Adam Pavlovčin, ktorý pôsobí pod umeleckým menom ADONXS, vydal nový videoklip zahraničných rozmerov. V novinke odkazuje na vážny psychický problém patriaci medzi poruchy príjmu potravy a týkajúci sa prevažne mužov.

Ide o tzv. Adonisov komplex, odkazujúci nielen na Pavlovčinov pseudonym, ale aj na boha krásy z gréckej mytológie. O čo ide?

„Podtyp telesnej dysmorfickej poruchy, ktorá primárne postihuje mužov, charakterizovaná obsesívnou túžbou dosiahnuť dokonale svalnatú postavu,“ vysvetľuje pojem Adonis v popise na konci videa. Tento problém môže viesť aj k výraznému psychickému utrpeniu, rozvoju duševných problémov a sebadeštruktívnemu správaniu.

Na tento psychický problém poukázal spevák pochádzajúci zo Záhoria na slovenské pomery dosť kontroverzným spôsobom. Polonahý Adam totiž stvárňuje problém so zdeformovanou tvárou a dokonale svalnatým telom.

Vo videu hrajú model Brett Olah z modelingovej agentúry hahaha models a Adam Pavlovčin. Brett po zatvorení podniku začne upratovať priestory a počúvať hudbu, zatiaľ čo v igelite sa skrýva zabalený ADONXS (jeho vytúžený ideál krásy). Keď prepne jeden gombík, tak Adam z igelitu vstane, najprv sa predvedie a potom modela napadne a začne mu ubližovať. 

Silná myšlienka prevedená vo videoklipe a v texte pesničky dostala pozitívne ohlasy v komentároch. Ľudia píšu, že Adam je spevák svetových kvalít a zaslúžil by si viac docenenia na slovenskej hudobnej scéne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia