Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2023, 9:30
Čas čítania 3:46
Dominik Vetrák

Herci, ktorí si na natáčaní spravili hanbu, pomočili sa alebo sa strápnili pri sexe

Herci, ktorí si na natáčaní spravili hanbu, pomočili sa alebo sa strápnili pri sexe
Zdroj: Sony Pictures/A24
FILMY A SERIÁLY HOLLYWOODSKI HERCI
Uložiť Uložené

Niektoré príhody hercov z natáčaní sú nepríjemné a bolestivé, iné zase vtipne trápne. Hlavné je, keď to berú s humorom.

V Hollywoode sa deje množstvo trápnych situácií. Herci si ich niekedy nechajú pre seba, no častokrát ich berú s humorom a svoje príbehy povedia v rôznych talkshow či podcastoch. Vďaka tomu sme sa dozvedeli, ktoré veľké hviezdy sa na pľaci pomočili či chytali kvapky potu pri sexe. 

Odporúčané
Najlepšie horory odohrávajúce sa cez deň. Títo geniálni filmári naháňajú hrôzu aj za vidna Najlepšie horory odohrávajúce sa cez deň. Títo geniálni filmári naháňajú hrôzu aj za vidna 20. novembra 2023, 12:30

Anne Hathaway sa ukázala nahá pred celým štábom úplne zbytočne

Obľúbená herečka mala vo filme Love & Other Drugs množstvo scén, v ktorých bola nahá, častokrát so svojím hereckým partnerom Jakeom Gyllenhaalom. Počas jednej zo scén si mala vyzliecť kabát s tým, že pod ním nič nemala. 

„Myslela som si, že kamery bežia a danú scénu už natáčajú, ale ukázalo sa, že sme len skúšali a ja som sa zbytočne vyzliekla pred veľkým množstvom ľudí. To nič, proste som robila svoju prácu,“ povedala pre CTVNEWS.com.

love and other drugs
Zdroj: 20th Century Fox

Hugh Jackman sa pomočil priamo na javisku pred divákmi

Jackman hral v roku 1996 v divadelnej hre Kráska a zviera, kde stvárnil postavu Gastona. V tom období ho veľmi bolela hlava a lekár mu odporučil piť veľmi veľa vody. Jackman tak robil a v deň hry vypil obrovské množstvo vody. Zle si to vyrátal a hneď po začiatku predstavenia musel ísť na malú. Nemohol však odbehnúť a nedopadlo to dobre.

„Práve som dvíhal Belle, a keď bola hore, prestal som spievať. V tom okamihu som si uvedomil, že svaly, ktoré musíte uvoľniť, aby ste spievali, sú tie isté, ktoré nechcete uvoľniť, ak sa nechcete pomočiť,“ povedal herec pre ABCNews.com.

Emma Watson bola rovnaký „nerd“ ako jej postava Hermiona Grangerová

Na internete je viacero rozhovorov a vtipov o tom, ako sa Emma Watson podobá na Hermionu Grangerovú. Rovnako ako Hermiona opravovala svojich spolužiakov, aj Emma to robila na pľaci prvého filmu Harry Potter and the Sorcerer’s Stone.

Odporúčané
Chuck Norris: v osemnástich narukoval do armády, vo Vietname prišiel o brata a dnes je hrdý republikán podporujúci Trumpa Chuck Norris: v osemnástich narukoval do armády, vo Vietname prišiel o brata a dnes je hrdý republikán podporujúci Trumpa 13. februára 2024, 12:30

Herečka opakovala repliky svojich hereckých kolegov. V scénach, keď mali rozprávať iné postavy, tak bolo vidieť, ako Emma v tichosti hýbe ústami a opakuje ich dialógy, za čo ju režisér Chris Columbus neustále karhal. 

„Bola som strašný lúzer. Skutočne som tie knihy milovala a chcela som svoju prácu urobiť najlepšie, no trochu som to prehnala.“

Julianne Moore si myslela, že Robert Pattinson dostal počas sexuálnej scény panický záchvat

Pattinson mal vo filme Maps to the Stars sexuálnu scénu s Julianne Moore. Herec sa priznal, že sa počas nej cítil neuveriteľne trápne. 

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 148718 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia