Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. novembra 2023, 12:39
Čas čítania 0:51
Vojtěch Vanda

VIDEO: Polícia zadržala narkomana, ktorý útočil na ženy v Prahe. Vysvitlo, že ide o známeho českého rapera

VIDEO: Polícia zadržala narkomana, ktorý útočil na ženy v Prahe. Vysvitlo, že ide o známeho českého rapera
Zdroj: Polícia ČR
HUDBA DROGY RAP RAPOVÁ SCÉNA
Uložiť Uložené

Tyler Durden sa po dlhoročnej odmlke len nedávno vrátil na pódia aj s novým albumom. Aktuálne sa však raper závislý od drog uchýlil k fyzickému napadnutiu v uliciach Prahy.

Česká polícia zverejnila video, na ktorom osoba pod vplyvom drog nevyprovokovane zaútočí na protiidúcu ženu. Útočník je pritom nápadne podobný známemu 31-ročnému raperovi, ktorého civilné meno je David Štilip. Ten udrie ženu päsťou do hlavy a následne utečie. Podľa zdrojov redakcie Refresheru skutočne ide o rapera Tylera Durdena.

„Pražskí kriminalisti preverujú dva prípady výtržníctva, keď podozrivý bez zjavnej príčiny udrel päsťou do tváre dve ženy, ktoré išli po ulici. Prvú z nich napadol na Karlovom námestí v piatok 22. septembra a spôsobil jej opuch s modrinou pod ľavým okom. Druhá bola napadnutá v Belgickej ulici v pondelok 6. októbra, keď sa pozerala do telefónu,“ informoval o útokoch policajný hovorca Ján Rybanský.

Druhej obeti spôsobil útočník krvácajúcu ranu v dĺžke pätnástich milimetrov. V oboch prípadoch následne utiekol. Kriminalisti sa však domnievajú, že to nebude jeho jediný útok, a tak hľadajú ďalšie potenciálne obete.

Polícia na záver správy zdôraznila, že ide o tridsaťjedenročného muža, ktorý užíva drogy, pričom „ako dôvod svojho konania v oboch prípadoch uviedol skutočnosti, ktoré nedávajú zmysel“. Zo záberu z kamier vyplýva, že naozaj ide o Davida Štilipa, čo nám následne potvrdil aj zdroj z okolia hudobníka. Podľa ďalších informácií redakcie je raper hospitalizovaný v Psychiatrickej nemocnici Bohnice.

Viac o ceste plnej vzostupov a pádov tejto legendy českého rapu sa dočítaš v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia