Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2023, 19:29
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

V hororovej hre Don’t Scream nesmieš kričať, inak bude Game Over

V hororovej hre Don’t Scream nesmieš kričať, inak bude Game Over
Zdroj: Joure and Joe
TECH DON’T SCREAM
Uložiť Uložené

Hra vyjde už 27. októbra a tvorcovia ju budú rozširovať. Zatiaľ však hráči budú musieť vydržať 18 minút bez vydávania akýchkoľvek zvukov.

Hra Don’t Scream je veľmi špeciálna. Ako už názov napovedá, hráč by v nej nemal kričať. Ide o hororový indie titul, v ktorom na hráča vyskakujú príšery a iné strašidlá, takže je jednoduché zľaknúť sa.

Odporúčané
RECENZIA: Spider-Man 2 na PS5 – najlepšia superhrdinská hra histórie, ktorej však chýbajú ambície RECENZIA: Spider-Man 2 na PS5 – najlepšia superhrdinská hra histórie, ktorej však chýbajú ambície 16. októbra 2023, 16:00

Ak to však urobí, nastane Game Over a musí začať odznovu. Pre plný zážitok treba mať k PC pripojený mikrofón, ktorý načúva, či hráč vydáva nejaké zvuky. Počas hrania je povolené rozprávať sa potichu, ale hlasné výdychy a krik automaticky znamenajú koniec hry. 

Hru vyvíja nezávislé duo tvorcov Joure & Joe a v early access prístupe vyjde 27. októbra. Jej prejdenie zaberie len 18 minút, no až do plného vydania plánujú tvorcovia pridať do hry viac úloh, príbehu a strašidelných scén. Celá hra je v štýle found footage filmov, niečo ako Blair Witch.

Domov
Zdieľať
Diskusia