Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2023, 11:00
Čas čítania 2:07
Adriana Královičová

DIY vychytávky do bytu, ktoré nezruinujú tvoju peňaženku: Takto si vytvoríš štýlový interiér za málo peňazí

ZAUJÍMAVOSTI BÝVANIE DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN
Uložiť Uložené

Ak patríš medzi kreatívne duše, máme pre teba DIY vychytávky, ktoré ti urobia radosť. Tvojmu príbytku dodajú „štýl“, a čo je najdôležitejšie, poteší sa najmä tvoja peňaženka.

Tušil si, že si stolík dokážeš vytvoriť aj z obyčajnej misky či kvetináča? Ukážeme ti „hacky“, vďaka ktorým si dokážeš doma vytvoriť štýlové doplnky či nábytok. A čo je najdôležitejšie, nebudeš potrebovať veľa peňazí. Inšpiruj sa v článku. 

Stolík z IKEA misky

„Hack“ s obyčajnou drevenou miskou z obchodného domu IKEA ovládol internet. Ide o bežný doplnok do kuchyne, v ktorom môžeš miešať šaláty či cesto, no dá sa z neho vytvoriť aj dizajnový stolík. Na Tiktoku nájdeš „milión“ videí, ktoré ti s celým procesom pomôžu. Výsledok naozaj stojí za to a samotná miska ťa vyjde len 15,99 eura. Budeš ich, samozrejme, potrebovať viac. Následne ti bude stačiť už len doska, ktorú namaľuješ a prilepíš na misky. Vo videu je použitá okrúhla doska, no necháme to na teba. Asymetrický tvar by tiež nevyzeral zle, že?

@alichuree J'essaye de reproduire ces tables basses qu'on voit partout sur pinterest pour -100€ 💸 Pari réussi ou pas ? #diy #diyproject #diyhome #homedecoration #diycoffeetable ♬ LoFi(860862) - skollbeats

„Upgradni“ nudný kvetináč

Kto by to bol povedal, že z obyčajných kvetináčov dokážeš doma vyrobiť niekoľko kúskov, ktoré ozvláštnia tvoj interiér. Ide o veľmi lacnú záležitosť, jeden stojí 11,79 eura. Na celý proces budeš potrebovať lepidlo a akúkoľvek farbu. Z nenápadného kúska môžeš doma vytvoriť niečo, čo si hneď tvoja návšteva všimne. V e-shope s nábytkom kúpiš takýto „hotový“ kvetináč za 133 eur.

Štýlový kvetináč zoženieš v e-shope za 133 eur, ty ho môžeš mať za pár eur.
Štýlový kvetináč zoženieš v e-shope za 133 eur, ty ho môžeš mať za pár eur. Zdroj: www.luxoliving.dk

Držiak na knihy alebo magazíny

Časopisy, ale aj knihy predstavujú v byte doplnok, ktorý určite okrášli celý priestor. Ak chceš, aby v interiéri predstavovali dizajnový doplnok, skús si vyrobiť „držiak“, kde dokonale vyniknú. Budeš potrebovať dve dosky, za ktoré zaplatíš len 6,20 eura. V e-shope s nábytkom by si takýto stojan kúpil za 70 eur. Ty si ho však môžeš doma vyrobiť za pár eur.

V e-shope s nábytkom by si takýto stolík kúpil za 70 eur. Ty si ho však môžeš doma vyrobiť za pár eur. V e-shope s nábytkom by si takýto stolík kúpil za 70 eur. Ty si ho však môžeš doma vyrobiť za pár eur. V e-shope s nábytkom by si takýto stolík kúpil za 70 eur. Ty si ho však môžeš doma vyrobiť za pár eur. V e-shope s nábytkom by si takýto stolík kúpil za 70 eur. Ty si ho však môžeš doma vyrobiť za pár eur.
Zobraziť galériu
(5)
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia