Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Zott.
4. októbra 2023, 17:30
Čas čítania 1:22
Sponzorovaný obsah

NOVINKA: Skvelý dezert aj nadýchané cappuccino. Tieto vegánske produkty musíš skúsiť, aj keď nie si vegán

NOVINKA: Skvelý dezert aj nadýchané cappuccino. Tieto vegánske produkty musíš skúsiť, aj keď nie si vegán
Zdroj: Zott
GASTRO VEGÁNSTVO ZDRAVÉ STRAVOVANIE
Uložiť Uložené

Nový rad produktov je vyrobený zo 100 % rastlinných surovín.

Čoraz viac ľudí skúša rastlinné produkty, a to aj v prípade, že sa nestravujú výlučne vegánsky. Dôvodom môže byť túžba ochutnať niečo nové, ale aj skvelá chuť vegánskych produktov. Kvalitné rastlinné produkty totiž môžu byť plnohodnotné a chuťovo také skvelé, že si ich obľúbiš, aj keď nie si vegán.

S takouto chutnou novinkou prichádza aj výrobca Zott, ktorý práve predstavil nový rad rastlinných produktov Pure Joy – ryžové dezerty, kokosové alternatívy ovocných jogurtov či rastlinné nápoje ideálne na prípravu krémového cappuccina.

„Značkou Pure Joy dokazujeme, že výživa na rastlinnej báze a plná chuť sa navzájom nevylučujú,“ hovorí René Roth, výkonný riaditeľ marketingu a predaja v spoločnosti Zott. 

objav novinku Pure Joy

Podľa prieskumu spoločnosti Ipsos z roku 2023 uprednostňuje vegánske možnosti na Slovensku hlavne mladšia generácia do 29 rokov a až 40 % Slovákov chce vyskúšať vegánsku stravu, pretože ich lákajú inovácie. „S našimi alternatívnymi produktmi rastlinného pôvodu si budú môcť naši zákazníci vybrať, ktorú formu chuťového zážitku uprednostnia,“ dodáva René Roth.

Voňavá jahoda, svieža višňa aj exotické mango

Vývojári spoločnosti Zott strávili mnoho mesiacov vylaďovaním tej najlepšej receptúry prevažne na báze kokosu, vďaka ktorej si môžeš dopriať krémový pôžitok a skvelú chuť aj vo vegánskej verzii.

Na výber je široká ponuka fermentovaných ochutených i neochutených dezertov, kokosovej ryže a rastlinných nápojov pre tvoje ranné kávové kreácie, smoothie alebo müsli misku – a to všetko bez toho, aby si musel robiť kompromisy v chuti.

cereálie, ovocie, raňajky, miska, zdravé jedlo, jogurt, mlieko
Zdroj: Alexander Mils, Unsplash

Dezerty na báze kokosového krému fermentované jemnými vegánskymi kultúrami ti poskytnú ovocné osvieženie s príjemným kokosovým tónom na záver. Ochutnaj exotické mango, voňavú  jahodu, osviežujúcu višňu či šťavnatú  broskyňu s marakujou. Samozrejmosťou je tiež neochutená verzia Pure Joy Natural. 

V ponuke nájdeš aj rastlinné alternatívy k mliekam. Ovsený a kokosový drink si môžeš vychutnať samostatne, s vločkami alebo v obľúbenej káve. Pripraviť sa z nich dá  aj krémová polievka či palacinky. Všetky produkty sú prirodzene bezlaktózové a neobsahujú žiadne umelé arómy. 

Okrem toho balenie fermentovaných dezertov Pure Joy spĺňa aj požiadavky udržateľného životného štýlu. Vďaka špeciálnemu obalu s kartónovým plášťom, ktorý možno jednoducho oddeliť a recyklovať, sa redukuje použitie plastov na minimum.

Domov
Zdieľať
Diskusia