Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Slovnaft.
21. septembra 2023, 10:00
Čas čítania 0:54
Sponzorovaný obsah

Tejto kvalitnej kávovej zmesi príde na chuť každý. K jej vzniku pomohlo viac ako 2 000 zákazníkov zo 6 krajín

Tejto kvalitnej kávovej zmesi príde na chuť každý. K jej vzniku pomohlo viac ako 2 000 zákazníkov zo 6 krajín
Zdroj: Slovnaft
ZAUJÍMAVOSTI KÁVA SLOVNAFT
Uložiť Uložené

Do redakcie nám toho chodí veľa. Merch, sladkosti, energetické nápoje aj rôzne reklamné predmety. Dnes ráno nám však rovno pod okná prišla čerstvo navarená káva. A nie hocijaká.

Značku Fresh Corner asi poznáš – na čerpačkách Slovnaft si už určite ochutnal jej hotdogy alebo čerstvé sendviče. Pre väčšinu z nás je však určite hlavným ťahákom jej káva, ktorej sa v rámci siete Fresh Corner predá ročne vyše osem miliónov šálok. A práve káva Fresh Corner prešla veľkou zmenou, ktorú sme dnes ochutnali.

Z rúk baristky

Fresh Corner prichádza s novou kávovou zmesou, na ktorej vývoji sa podieľalo viac ako 2 000 zákazníkov zo šiestich krajín. A nám ju priamo pred redakciu počas exkluzívnej ochutnávky prišla pripraviť skúsená baristka.

Najprv prišiel e-mail s predstavením kávy. Potom aj správa na Instagram, že to myslia vážne a naozaj nás čakajú rovno pred vchodom. A potom tá vôňa, ktorú bolo cítiť cez okno až do redakcie.

slovnaft, fresh corner
Zdroj: Slovnaft

Kakao, karamel alebo pražené oriešky?

Na výber bolo klasické espresso, lungo, ale aj cappuccino alebo novinka flat white. A teda, keby na nás odvšadiaľ nesvietila značka Fresh Corner, podľa chuti by sme si kávu ľahko zamenili s inou. S takou, ktorú si zvykneme dopriať v centre mesta z podobného vozíka.

Kde nájdeš Fresh Corner?

Káva bola chutným mixom sladkej ovocnej chuti s rôznymi inými príchuťami. Niekto v nej cítil pražené oriešky, ďalší viac karamel. Alebo napríklad ešte sladší nádych čokolády. A čo je ešte lepšie, nová káva Fresh Corner existuje aj v zrnkovej verzii, takže sa dá pripraviť aj doma, kde môžu debaty o jej chuti pokračovať.

slovnaft, fresh corner
Zdroj: Slovnaft
Domov
Zdieľať
Diskusia