Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. augusta 2023, 14:33
Čas čítania 0:58
Dominik Vetrák

Joaquin Phoenix na nakrúcaní Napoleona vyfackal herečku Vanessu Kirby: „Chcem, aby si ma ťahal za vlasy, bozkával a fackoval“

Joaquin Phoenix na nakrúcaní Napoleona vyfackal herečku Vanessu Kirby: „Chcem, aby si ma ťahal za vlasy, bozkával a fackoval“
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX
Uložiť Uložené

Herci nechceli, aby bolo pre nich nakrúcanie Napoleona nudnou a predvídateľnou biografiou, a tak išli za hranice scenára.

Magazín Empire priniesol nové informácie aj fotky k očakávanej historickej snímke Napoleon od režiséra Ridleyho Scotta. Súčasťou reportáže boli aj rozhovory s hercami Joaquinom Phoenixom (Joker) a Vanessou Kirby (Mission: Impossible). 

Odporúčané
Zomrela duša a srdce Euphorie. Angus Cloud bol milovaný, no nepochopený človek s vážnymi problémami Zomrela duša a srdce Euphorie. Angus Cloud bol milovaný, no nepochopený človek s vážnymi problémami 1. augusta 2023, 13:00

Vanessa Kirby prezradila, že si chceli nakrúcanie trochu okoreniť a s Joaquinom sa navzájom prekvapiť. Niektoré scény totiž opakovali slovo od slova podľa historických prepisov udalostí a dialógov. Nechceli, aby im nakrúcanie pripadalo ako nudná, predvídateľná biografia o Napoleonovi Bonapartem a jeho manželke Joséphine de Beauharnais.

„Obaja sme sa chceli vyhnúť klišé prameniacemu z dokonale pripravenej historickej drámy. Rozhodli sme sa oživiť to a zhodli sme sa na tom, aby sme sa navzájom prekvapovali,“ povedal herec Joaquin Phoenix.

Napoleon
Zdroj: Apple TV+

„Môžeš ma vyfackať, môžeš ma schmatnúť, môžeš ma ťahať, môžeš ma bozkávať. Čokoľvek ti napadne. Je najlepšie, keď máte kreatívneho partnera a poviete si s ním: Všetko je to bezpečné. Sme na rovnakej vlnovej dĺžke a prebádame spolu temné miesta,“ povedala Vanessa Kirby kolegovi Joaquinovi, s ktorým v snímke hrajú manželov.

Herci tak niekedy išli mimo scenára, čo bol aj prípad scény, v ktorej Joaquin dal svojej filmovej manželke facku. Joaquin prekvapil aj režiséra, a to dva týždne pred začiatkom nakrúcania. Povedal mu: „Neviem, čo mám robiť.“ Režisér Ridley Scott si s ním hneď sadol a nasledujúcich 10 dní rozoberali scénu po scéne, aby Joaquin film lepšie chápal a aby sa lepšie vžil do postavy. 

Historický veľkofilm Napoleon sa dostane do kín 22. novembra 2023 a následne bude dostupný na streamingovej službe Apple TV+. 

Domov
Zdieľať
Diskusia