Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Samsung.
30. júna 2023, 12:30
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

Trúfaš si na vlastný freestyle rap? Zažiar na festivale Hip Hop Žije 2023 a vyhraj slúchadlá Samsung

Trúfaš si na vlastný freestyle rap? Zažiar na festivale Hip Hop Žije 2023 a vyhraj slúchadlá Samsung
Zdroj: Freepik / marymarkevich
TECH FESTIVAL HIP HOP ŽIJE SAMSUNG
Uložiť Uložené

Zapoj sa do súťaží o lákavé ceny.

Najväčší slovenský rapový festival opäť zavítal do Bratislavy. Desiate výročie festivalu Hip Hop Žije 2023, ktorý oddnes prebieha v areáli Zlatých pieskov, sa postará o nadupaný line-up plný kvalitných českých a slovenských raperov, množstvo zábavy a špeciálne akcie. Na festivale nechýba tento rok ani ikonická značka Samsung, ktorá návštevníkom prináša nielen zábavu v podobe rôznych súťaží, ale aj poriadnu výzvu pre mladé talenty. A to si nesmieš nechať ujsť.

samsung, hip hop žije
Zdroj: Samsung

Pre návštevníkov festivalu si Samsung pripravil viaceré prekvapenia a jednu poriadnu freestyle výzvu. Priamo vo svojej festivalovej zóne vytvoril špeciálne malé nahrávacie štúdio pre všetkých milovníkov rapu, ktorí majú možnosť nahrať svoj vlastný freestyle rap a zažiariť tak na festivale spolu so Samsungom. Všetky nahrané rapové freestyle skladby sú automaticky zapojené aj do súťaže o slúchadlá Samsung Galaxy Buds2 Pro a exkluzívny merch od známeho českého pop-artového umelca Josefa Rataja. Freestyle rap bude hodnotiť odborná porota, pričom víťaz bude ohlásený na konci festivalu priamo na festivalovom pódiu. Chyť sa tejto šance a ukáž, čo je v tebe. Možno si práve ty z festivalu odnesieš nielen nezabudnuteľné spomienky, ale aj tieto špičkové výhry.

samsung
Zdroj: Samsung

V zóne Samsung si na svoje prídu aj milovníci športu a zábavy, pre ktorých sú pripravené dva rotopedy so súťažou o dva skladacie telefóny Samsung Galaxy Z Flip4. Ak si aj ty počas posledných mesiacov pracoval na svojom #summerbody a trávil čas vo fitku či na bicykli, využi svoju silu v nohách a predveď, ako rýchlo dokážeš prejsť prvý kilometer. Dvaja najrýchlejší sa môžu tešiť na nové telefóny, no ani ostatní nemusia zúfať. V Samsung zóne budeš môcť vyhrať aj tričká, obaly a šiltovky z už spomínaného exkluzívneho merchu.

Značka Samsung neustále vylepšuje sériu Galaxy a svojim zákazníkom ponúka to najlepšie z prevratných inovácií po celom svete. Zavítaj do Samsung zóny na festivale Hip Hop Žije 2023 a vyskúšaj si obľúbené zariadenia Samsung Galaxy. Prispeješ tým aj na vybranú charitu.

Domov
Zdieľať
Diskusia