Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. júna 2023, 10:59
Čas čítania 0:48
Adriana Královičová

Hviezda Stranger Things oslavovala svoj prvý Pride od coming outu. Pozri si fotografie plné nefalšovanej radosti

OSOBNOSTI PRIDE
Uložiť Uložené

Herec sa šťastnými momentmi pochválil na sociálnej sieti.

Hviezda seriálu Stranger Things Noah Schnapp sa zúčastnil na svojom prvom pochode Pride v New Yorku. Oslavoval niekoľko mesiacov po tom, čo sa na Tiktoku fanúšikom zveril, že je gay. Osemnásťročný Noah zverejnil fotky z Pridu na svojom Instagrame, kde šťastne napísal „Prvý Pride“. Mal na sebe oblečené čierne tielko s dúhovým nápisom „Straight Outta The Closet“, nechýbala ani čelenka v dúhových farbách. Herec si udalosť užíval, kúpal sa v bazéne či tancoval obklopený svojimi kamarátmi a rodičmi. 

Odporúčané
Herec Noah Schnapp zo Stranger Things povedal, že je gay: 18 rokov som sa bál, no rodina po coming oute nebola prekvapená Herec Noah Schnapp zo Stranger Things povedal, že je gay: 18 rokov som sa bál, no rodina po coming oute nebola prekvapená 6. januára 2023, 9:42

Americký herec, ktorého preslávila postava Willa Byersa zo seriálu Stranger Things, zverejnil svoj „coming out“ na Tiktoku. „Myslím, že som Willovi podobný viac, než som si myslel. Keď som konečne povedal svojim priateľom a rodine, že som gay, po tom, čo som sa 18 rokov bál, povedali mi na to len: ‚my vieme‘,“ zdôveril sa na Tiktoku. 

pride, stranger things, noah schnapppride, stranger things, noah schnapppride, stranger things, noah schnapppride, stranger things, noah schnapp
Zobraziť galériu
(5)

Pod fotkou na jeho profile sa objavilo niekoľko nenávistných odkazov. „Ah, teraz ťa budem musieť prestať sledovať,“ píše fanúšik. Noah sa však dočkal veľkej podpory zo strany svojich obdivovateľov, ktorí neprajníkom poslali jasný odkaz. „Prečo sú ľudia takí homofóbni? Sú takí zlí, Noah, nepočúvaj ich. Zlatko, si dokonalý. Je to bláznivý svet, prajeme šťastný ‚Pride‘ všetkým ‚funky‘ ľuďom na planéte,“ vyjadrili mu podporu fanúšikovia v komentároch pod príspevkom.

Domov
Zdieľať
Diskusia