Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Motorola.
5. júla 2023, 9:00
Čas čítania 2:18
Sponzorovaný obsah

Motorola predstavila novú vlajkovú loď. Ako jediná na trhu má celodotykový aj vonkajší displej

Motorola predstavila novú vlajkovú loď. Ako jediná na trhu má celodotykový aj vonkajší displej
Zdroj: Motorola
TECH MOBILY SMARTFÓNY TECHNOLOGICKÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Ak si fanúšikom tech vychytávok, táto novinka ťa rozhodne poteší.

Motorola predstavila novinku Razr 40 Ultra, ktorá poteší fanúšikov tech „hračiek“. Rafinovaný dizajn nový smartfón robí po zložení najtenším sklápacím telefónom v odvetví, a tak sa ti jednoducho zmestí do vrecka. Tento model sa môže pýšiť aj svojím doposiaľ najväčším vonkajším dotykovým displejom, ktorý pokrýva celú hornú polovicu zadnej strany telefónu. Interaktívna externá obrazovka má veľkosť 3,6", pričom disponuje displejom pOLED, FHD+ (Full High Definition Plus) a obnovovacou frekvenciou 144 Hz.

Motorola Razr 40 Ultra disponuje veľkým vonkajším displejom, ktorý ti umožní prístup k rôznym aplikáciám.
Motorola Razr 40 Ultra disponuje veľkým vonkajším displejom, ktorý ti umožní prístup k rôznym aplikáciám. Zdroj: Motorola

Vonkajší dotykový displej funguje ako plnohodnotná obrazovka na telefóne vďaka týmto funkciám:

  • Panely – Prispôsobiteľné panely ti umožňujú uprednostniť to, čo je najdôležitejšie. Či už sú to správy, kontakty, mapa, alebo iné aplikácie.
  • Prispôsobenie – K dispozícii máš sortiment farebných živých tapiet a rôzne štýly Moto hodín.
  • Hry – Nudu ti zaženú pútavé hry od Motoroly a GameSnacks, ktoré na externom displeji fungujú dokonale.
  • Vyhradený panel Spotify – Aplikáciu Spotify budeš môcť ovládať aj na vonkajšom displeji. Prehraj pesničku, pauzni ju alebo si prepni personalizované odporúčanie.

Po vyklopení telefónu ťa privíta mimoriadne hladký, nádherný 6,9-palcový displej pOLED s obnovovacou frekvenciou 165 Hz a sýte farby.

Ikonický vyklápací dizajn

Vyklápací dizajn ti umožní nastaviť telefón do viacerých uhlov. Vďaka technológii Flex View si mobil nakloníš tak, ako ti to vyhovuje, či už pozeráš recepty, alebo voláš s kamošmi. Po sklopení sa ti telefón zloží úplne na polovicu s dokonalým zarovnaním, a tak sa môžeš kochať elegantným vzhľadom bez medzier.

Motorola na novom Razr predstavila prepracovaný slzový pánt, ktorý obsahuje prvé dvojosové sledovanie v odvetví a tak minimalizuje veľkosť systému. Vďaka tomuto systému pántov v kombinácii s ultratenkým sklom je smartfón vo vyklopenom stave takmer bez záhybov a ponúka ti bezproblémový vzhľad a hladký pocit.

Dizajn Razr 40 Ultra sa vyznačuje nielen nostalgiou, ale aj možnosťou flexibilného používania vyklápacieho systému.
Dizajn Razr 40 Ultra sa vyznačuje nielen nostalgiou, ale aj možnosťou flexibilného používania vyklápacieho systému. Zdroj: Motorola

Dizajn Razr 40 Ultra sa vyznačuje kombináciou skleneného rámu s matným povrchom alebo vegánskou kožou na zadnom kryte. Najnovšiu technologickú vychytávku Razr 40 Ultra si môžeš kúpiť v troch farbách: Viva Magenta, ktorá bola zvolená ako Pantone® farba roka 2023, Infinite Black a Glacier Blue.

Vytvor dokonalé fotografie so všestranným systémom fotoaparátov

Pokiaľ rád fotíš svoje okolie alebo sám seba na sociálne siete, všestranný systém fotoaparátov Razr 40 Ultra bude tvojou pravou rukou. Telefón disponuje výkonným hlavným fotoaparátom s funkciou Instant Dual Pixel PDAF. O krištáľovo čisté fotografie sa ti postará optický stabilizátor obrazu (OIS), ktorý eliminuje nežiaduce otrasy. Zadnú stranu dopĺňa aj ultra širokouhlý objektív a makroobjektív na širokouhlé zábery.

Polož si mobil, ako len chceš, ukáž gesto a dokonalá fotka je na svete.
Polož si mobil, ako len chceš, ukáž gesto a dokonalá fotka je na svete. Zdroj: Motorola

Po otvorení telefónu máš k dispozícii 32 Mpx fotoaparát. Zariadenie môžeš použiť aj ako statív na vytvorenie fotografií a videí bez použitia rúk, a tak nemusíš vymýšľať všelijaké krkolomné pózy na stlačenie spúšte. Dokonalú selfie ti telefón zachytí pomocou snímania gestami a automatického zachytenia úsmevu. Alebo sa môžeš zabaviť ako vo fotostánku a predviesť rôzne pózy na štyroch načasovaných fotografiách, ktoré spustíš gestom otvorenej dlane.

Aké ďalšie skvelé funkcie môžeš očakávať?

Výkonný procesor Snapdragon 8+ Gen 1 ti bude poháňať všetky jedinečné funkcie zariadenia a zároveň umožňovať zvýšenie výkonu pre pokročilú umelú inteligenciu, rýchle obnovovacie frekvencie, 5G pripojenia a kvalitné profesionálne fotoaparáty v tomto zariadení.

Nemusíš sa ani báť, že sa ti smartfón rýchlo vybije. Batéria zariadenia má dlhú výdrž, ktorá je väčšia ako predchádzajúca generácia a podporuje tiež ultrarýchle 30W nabíjanie TurboPower a bezdrôtové nabíjanie.

Nový model Motorola Razr 40 Ultra sa stane tvojím novým obľúbeným „parťákom“.
Nový model Motorola Razr 40 Ultra sa stane tvojím novým obľúbeným „parťákom“. Zdroj: Motorola

A čo audio stránka telefónu? S technológiou Dolby Atmos® si vychutnáš bohatší viacrozmerný zvukový zážitok. Svoju obľúbenú hudbu si tak vypočuješ vo zvýraznenej hĺbke, čistote a detailoch cez dva veľké stereoreproduktory alebo slúchadlá. Vďaka novému priestorovému zvuku Moto je zvuk viac pohlcujúci a vyplní priestor okolo teba, či už počúvaš pesničky, alebo pozeráš seriál.

Zisti viac o Motorole Razr 40 Ultra
Domov
Zdieľať
Diskusia