Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Kaufland.
7. júna 2023, 11:00
Čas čítania 1:07
Sponzorovaný obsah

Chceš nakupovať a zároveň aj ležať v posteli? S Kaufland online trhoviskom ti stačí spraviť len pár klikov

Chceš nakupovať a zároveň aj ležať v posteli? S Kaufland online trhoviskom ti stačí spraviť len pár klikov
Zdroj: Kaufland
GASTRO KAUFLAND
Uložiť Uložené

Online trhovisko Kaufland ponúka vyše 5 miliónov výrobkov rôzneho sortimentu. Vyber si ten svoj a daj si ho pohodlne doručiť domov.

Pokazili sa ti slúchadlá, ale chodiť do obchodov sa ti veľmi nechce? Poprípade by si si ešte chcel dokúpiť svoj obľúbený šampón? Nemecký supermarket Kaufland ti uľahčí nakupovanie s online trhoviskom, kde nájdeš vyše 5 miliónov produktov od slovenských a zahraničných predajcov.

Na online trhovisku si môžeš pozrieť širokú ponuku tovaru od 3 000 rôznych obchodníkov. Kaufland disponuje kategóriami elektronika, bývanie, kuchyňa, DIY, záhrada, móda, hračky, drogéria, šport, ale nájdeš tu aj potreby pre domácnosť, deti a domácich majstrov. Takže určite si máš z čoho vyberať. S Kaufland online trhoviskom sa môžeš stať nákupnou maniačkou aj cez počítač a mobil.

Vybral si si tri nové slúchadlá, ale nevieš sa rozhodnúť, ktoré si máš kúpiť? Každá jedna položka na trhovisku má cenovku, fotku výrobku a údaje o konkrétnom dodávateľovi. Ak chceš detailnejšie informácie, zobrazíš ich v popise produktu. Pri platení môžeš využiť platobnú kartu alebo PayPal účet, takže doslova stačí len pár klikov a tvoja zásielka bude na ceste.

Ak ti nie je niečo jasné alebo sa chceš dozvedieť viac o tovare, využi služby Zákazníckeho servisu Kaufland, ktorý na otázky či objednávky odpovedá prostredníctvom zákazníckej linky alebo cez kontaktný formulár.

Aké sú tvoje práva pri reklamácii tovaru v e-shopoch?
Aké sú tvoje práva pri reklamácii tovaru v e-shopoch? Zdroj: Kaufland

Čo ak sa rozhodneš objednávku vrátiť bez udania dôvodu? Máš na to 14 dní od prevzatia zásielky, ktorú dodávateľovi pošleš poštou. Reklamácie totiž nevybavujú v predajniach, všetko sa deje jednoducho a pohodlne online na stránke Kaufland.sk.

Nakúp si naraz elektroniku, drogériu a doplnky do bytu pár klikmi.
Nakúp si naraz elektroniku, drogériu a doplnky do bytu pár klikmi. Zdroj: Kaufland

„Ponuka produktov aj sortimentu sa bude neustále rozširovať, pretože chceme, aby sa z Kaufland online trhoviska stalo to najlepšie miesto na pohodlné a rýchle nákupy slovenských aj medzinárodných značiek. Tak, ako je to v predajniach Kaufland,“ vysvetľuje hovorkyňa spoločnosti Kaufland Slovensko Lucia Vargová. Veď načo strácať čas obiehaním obchodov, keď všetko, čo potrebuješ, nájdeš na trhovisku?

Domov
Zdieľať
Diskusia