Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti HalfPrice.eu.
16. mája 2023, 16:05
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

HalfPrice – hľadanie pokladov za nižšie ceny

HalfPrice – hľadanie pokladov za nižšie ceny
Zdroj: Halfprice.eu
MÓDA MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

Na zľavy a špeciálne ponuky sme si zvykli. Ale čo by ste povedali na to, keby zľavy predajne ponúkali každý deň?

Nakupovanie je zábava spojená s adrenalínom

Nájsť v obchodoch skutočne trendové a kvalitné kúsky známych značiek za nižšie ceny bolo ešte prednedávnom nereálne. Po otvorení predajní HalfPrice sa nakupovanie na Slovensku úplne zmenilo. Internetový obchod HalfPrice a jeho predajne sa stali baštou nákupných maniakov, ktorí milujú lovenie fashion kúskov.

Kto by netúžil nakúpiť v obchode, kde sa nachádza oblečenie z módnych prehliadok za zľavy siahajúce až do výšky 80 %? Jedine blázon si nechá ujsť možnosť dopriať si luxusný pocit obliekania do špičkových odevov. Už nemusíte závidieť susedovi, že nosí košele Calvin Klein alebo kolegyni, že má nový overal Guess. Jednoducho zájdete do najbližšej predajne HalfPrice a nájdete svoj vlastný poklad.

Vďaka HalfPrice netrpíte výčitkami z nakupovania a míňania peňazí. Koncept udržateľnosti v móde a dostupnosti kvalitného oblečenia všetky výčitky eliminoval. Nakupovanie v HalfPrice je terapiou, čo potvrdzujú aj mnohé štúdie. Podľa psychológov sa po nakupovaní cíti lepšie až 60 % ľudí. Zlepší sa im nálada a majú radosť z nových vecí. Samozrejme, že je treba rozlišovať medzi kontrolovaným nakupovaním a prehnanou vášňou.

halfprice
Zdroj: Halfprice.eu

Nakupovanie v HalfPrice je o cenných úlovkoch

Nechajte aj vy stúpnuť v tele hormón šťastia menom dopamín a nájdite cenné úlovky. Predajne a obchod HalfPrice sú plné cenných kúskov oblečenia, doplnkov, potrieb do domácnosti a športových pomôcok. Nakupovanie vás na chvíľu prenesie mimo stereotyp bežných dní. Príjemné pocity a relax pri nakupovaní znásobia off-price ceny, ktoré reťazec ponúka na dennej báze.

Odporúčané
Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) 17. mája 2024, 9:30

Každý deň pracujú nákupcovia HalfPrice ako včeličky, aby pre zákazníkov vyjednali najlepšie ceny. Tovar priamo od výrobcu putuje na pulty predajní a z predajní rovno do rúk zákazníkov, ktorí sú nadšení z ešte nižších cien. Nemusíte behať celý deň po značkových obchodoch a hľadať najlepšie ceny. Jednoducho kliknete na stránky HalfPrice, nájdete najbližšiu predajňu alebo nakúpite online.

Nakupovanie budúcnosti začalo už dnes

Myšlienka off price nakupovania je začiatkom nakupovania budúcnosti. Už dnes sú ceny v predajniach HalfPrice tak skvelé, že neexistuje človek, ktorý by si z nákupov neodniesol aspoň jednu vec. Navyše ide o veľmi vzrušujúce nakupovanie. Na jednom vešiaku nájdete oblečenie rôznych značiek ako sú Guess, Tommy Hilfinger a Desigual. Všetko v živote je o šťastí tak ako nakupovanie v HalfPrice. Chce to len trochu vášne pre módu, trpezlivosti a šťastia, aby ste našli v predajni ten pravý kúsok.

Tovar v predajniach HalfPrice mizne závratnou rýchlosťou, a preto nie je čas na premýšľanie. Ak vypátrate svoj poklad, rýchlo ho kúpte. Pravdepodobne ide o jediný kúsok svojho druhu v danej predajni. Nezabudnite tiež na to, že HalfPrice predáva za ešte nižšie ceny aj fashion doplnky a potreby do domácnosti. K vašej novej pohovke sa vám iste zídu dizajnové vankúše a prikrývky. V kuchyni vždy chýbajú nejaké maličkosti. Hoďte očkom do sekcie domácnosť a dokúpte atypické poháre alebo nádherné, farebné taniere.

Domov
Zdieľať
Diskusia