Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Malata Tourism Authority.
3. mája 2023 o 9:30
Čas čítania 1:09
Sponzorovaný obsah

Máš už plány na leto? Poď spoznávať Maltu a študovať pri tom angličtinu

Máš už plány na leto? Poď spoznávať Maltu a študovať pri tom angličtinu
Zdroj: VisitMalta.com
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Ostrov v Stredozemnom mori ti ponúkne možnosť zdokonaliť sa v cudzom jazyku a popritom si užiť parádne leto.

Máš už plány na toto leto? Ak stále nevieš, čo budeš robiť v letných mesiacoch a tento čas by si radšej investoval do seba, máme pre teba tip. Zdokonaľ sa v angličtine, ktorá sa ti bude hodiť do školy, ale aj do budúcej práce, a stráv pri tom leto na Malte. Bez ohľadu na tvoju jazykovú úroveň a toho, čo by si rád robil na Malte, sa môžeš naučiť angličtinu a zároveň zažiť nezabudnuteľné leto.

Malta
Zdroj: VisitMalta.com

A prečo Malta? Angličtina je na Malte jeden z dvoch úradných jazykov. To znamená, že máš možnosť denne a vo všetkých situáciách komunikovať v angličtine. Vycibríš si svoju slovnú zásobu a budeš sa cítiť oveľa sebavedomejšie v rôznych konverzačných situáciách aj vďaka rôznym aktivitám a výletom, ktoré organizujú jazykové školy.

malta
Zdroj: VisitMalta.com

Tento ostrov v Stredozemnom mori je navyše známy svojimi krásnymi plážami, ktoré sú označené modrou vlajkou. Táto značka zaručuje kvalitu služieb, čistotu mora a bezbariérový prístup, vďaka čomu si užiješ nezabudnuteľné leto pri mori. Zapojiť sa môžeš do rôznych vodných športov, ako je potápanie, plachtenie alebo jazda na vodnom skútri. Okrem toho si môžeš užiť aj maltskú kultúru a históriu, pretože ostrov je miestom, kde sa dá vidieť mnoho historických pamiatok. Odporúčame ti záhradné chrámy zasvätené bohyni plodnosti Hagar Quim alebo Mnajdra, prípadne Hypogeum, labyrint podzemných chodieb a komôr. Táto destinácia nadchla aj filmových tvorcov, natáčali sa tu filmy ako Gladiátor a Trója, ale aj úspešný seriál Hra o tróny.

Malta
Zdroj: VisitMalta.com

Čo sa týka ubytovania, môžeš si vybrať, či využiješ ubytovanie organizované samotnou školou alebo budeš bývať v maltskej rodine, prípadne sa ubytuješ v jednom z mnohých hotelov, ktoré ponúkajú maltské ostrovy. Nech sú tvoje očakávania od študijného pobytu akékoľvek, práve na Malte nájdeš zábavu, krásnu prírodu či množstvo jedinečných aktivít! 

Zisti viac o študijnom pobyte na Malte
Domov
Zdieľať
Diskusia