Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s protikorupčným festivalom Pucung.
18. apríla 2023, 16:00
Čas čítania 0:47
Sponzorovaný obsah

Protikorupčný festival Pucung bude už tento víkend v Košiciach. Využi REFRESHER kód a získaj zľavnený vstup

Protikorupčný festival Pucung bude už tento víkend v Košiciach. Využi REFRESHER kód a získaj zľavnený vstup
Zdroj: Pucung Festival
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Multižánrový protikorupčný festival s bohatým programom na teba čaká už tento víkend.

Košice budú už tento víkend (21. – 22. apríla) hostiť unikátny multižánrový protikorupčný festival Pucung. Ten sa do metropoly východu vracia už šiesty raz. Témou festivalu bude slušnosť vo verejnom priestore a cieľom tohto ročníka je ukázať, že základom pozitívnej zmeny je otvorená a slušná diskusia.

Tešiť sa môžeš na diskusiu s prezidentkou SR Zuzanou Čaputovou, premietanie novinky Kuciak: Vražda novinára či diskusie na témy ako dá sa to aj slušne, ako pomôcť Ukrajine, kajúcnici, spravodlivosť po voľbách či o slobode slova na internete. Okrem vážnych tém na teba v Kulturparku čaká aj stand-up známych komikov, výstava a dražba grafík od Zomri či koncert kapely Polemic alebo DJ set od FVLCRVM.

Využi zľavu na lístok vo výške 20 % s kódom REFRESHER20
Kúp si vstupenku
Fotografia z predchádzajúceho ročníka festivalu Pucung.
Fotografia z predchádzajúceho ročníka festivalu Pucung. Zdroj: Pucung

Viac informácií o festivale, ako aj kompletný program si môžeš pozrieť tu. Pucung je podujatím Nadácie Zastavme korupciu, ktorá pôsobí vo všetkých oblastiach, ktoré ovplyvňujú mieru korupcie na Slovensku. Okrem zvyšovania povedomia o korupcii a možných riešeniach má nadácia za cieľ aj aktivizovať širokú verejnosť, podporovať investigatívnu žurnalistiku, presadzovať systémové opatrenia a pomáhať whistleblowerom. Protikorupčný festival cez pozitívne vzory a konkrétne riešenia šíri odkaz, že zmena je možná a závisí od každého z nás. 

Domov
Zdieľať
Diskusia