Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2013 o 16:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najlepšie herné trailery posledných rokov #3

TECH HRY
Uložiť Uložené

Po týždni sme tu opäť s najlepšími trailermi súčasnosti. Dnes už nechýba Mass Effect a nezabudli sme ani na FPS. Vyberie si každý.

Presne týždeň po druhom dieli najlepších herných trailerov súčasnosti tu pre vás máme výber ďalších 10 skvelých počinov, medzi ktorými sa objavia videá, o ktorých sa pri vydaní hovorilo aj ako o dokonalých,  nakoniec, presvedčte sa sami.

Keďže som za polhodinu našiel ďalších 10 trailerov, na ktoré môj mozog zabudol, zdá sa, že ani tretia časť nebude posledná, ale to je len dobre, nie? Prvou dnešnou hrou, ktorej trailer si pozriete, bude Dying Light. Hra sa predstavovala len pár mesiacov dozadu, video nižšie je tuším z júna, nech sa páči. 

Druhý skalp si vyslúžil Mass Effect, ktorý tu mnohým tak veľmi chýbal, a mne je jasné prečo. Po Gears of War je to moja najobľúbenejšia herná séria/trilógia, ktorá mala navyše krásne trailery. Druhý diel hry ponúkol napríklad tento.

Za pozornosť a trpezlivosť sa odvďačím aj fanúšikom série Final Fantasy, ktorí zrejme pri release tohto videa neboli schopní nájsť jedinú chybu, alebo?

Hoci trailery neboli tak dokonalé, ako prvé dve Batmanovské hry, nejaký som si len predsa našiel. Samozrejme tých kvalitných je veľa a je tu skôr pre fanúšikov DC.

Na rad prichádza trailer pre Payday 2, ktorý ma dosť ohúril. Spracovanie je viac než kvalitné, prostredie a animácia výborná a záverečných pár sekúnd tomu všetkému dodáva šmrnc. 

Keď som vám naposledy sľúbil nejakého toho Witchera, neklamal som. Našťastie, mám na výber a ako prvý v mojej sérii článkov uvidíte intro z druhej časti, ktoré je viac než podarené.

Zaujímavé, že práve štúdio DICE stojí za titulom Mirror’s Edge. Veď kto by si pomyslel, že dokážu vyrobiť taký skvost, keď sú obmedzovaní EA a k tomu robia samé Battlefieldy, ktoré chudáci ani nestíhajú dokončiť, lebo ujo EA. Kto sa ale dopekla neteší na druhú časť tejto bláznivej skákačky?

Najlepšia hra roku 2012, najikonickejšia herná postava desaťročia (Vaas, spoločne s Trevorom z GTA V), úžasný gameplay, obrovský svet, no mohol by som pokračovať na pár riadkov, Far Cry 3 bola proste prelomová gamesa. Najprv tu ale bol trailer, ktorý posadil každého na zadok a neskôr aj najviac používaná veta v hernom priemysle za posledné roky: Did I ever tell you the definition of insanity? Slovíčko „Fuck“ navyše v traileri vyznie neobyčajne krásne. Takto sa robia trailery.

Na rade je nejaká tá akčná FPS, a za mňa je to rozhodne Battlefield: Bad Company 2. Najlepší Battlefield za posledných xy rokov, neskutočne zábavný multiplayer, podarené mapy a pre mňa osobne stovky najkrajších hodín (čo sa gamingu týka) v živote. Škoda, že DICE odvtedy nedokázal prísť s ničím ani len blížiacim sa kvalitám Bad Company. 

Posledné voľné miesto v dnešnom dieli. Rozhodol som sa pre trailer k Prey 2, hru, ktorej vývoj bol tuším dočasne alebo úplne pozastavený. Veľká škoda. Trailer je veľmi podarený. 

Tak, máme za sebou ďalšiu desiatku, a to vám hovorím už teraz, že zďaleka nekončíme. Dočkáte sa ešte nejakých závodných trailerov, na rad by malo prísť aj niečo hororové, určite sa tu objaví ešte jeden Mass Effect (mnohí by už mali vedieť, o aký trailer sa jedná), pripomeniem aj sériu Gears of War, no proste sa máte na čo tešiť. Btw: Aj vy máte nenormálnu chuť zahrať si niektoré z týchto hier znova?

Domov
Zdieľať
Diskusia