Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2013 o 14:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najlepšie herné trailery posledných rokov #2

TECH HRY
Uložiť Uložené

Máme tu pokračovanie najlepších trailerov súčasnosti. Dnes už určite nebude chýbať niečo od Bioware a taktiež sa nájdu nejaké preteky. Čo vám tu chýba tentokrát?

Najlepšie herné trailery posledných rokov #2

Po prvom dieli musel logicky prísť aj druhý, a že na seba nenechal dlho čakať. Máme totiž kopec roboty a minút, ktoré treba obetovať pre každý trailer, ktorý v článku uvidíte. Nakoniec, tých kvalitných je neúrekom. V prvom článku vám samozrejme pár umeleckých diel chýbalo, dnes tomu nebude inak, keďže vám znovu ukážem len ďalších 10 skvelých počinov od tvorcov hier. Pripravení?

Vždy keď si pozriem trailer pre Assassin’s Creed 2, Brotherhood alebo Revelations, mám nehorázne veľkú chuť zahrať si tieto masterpieces znova. Najmä AC 2, ktoré asi navždy zostane neprekonanou časťou série. Ezio bol proste jedna z najlepších a najvýraznejších postáv herného priemyslu vôbec. Enjoy.

Ako som spomínal, v prvom dieli vám veľmi chýbalo niečo od Blizzardu, samozrejme oprávnene, chcel som si ale nechať ťahúňov aj pre druhý diel. Ako prvý trailer tu máme Starcraft II: Heart of the Swarm. Je mi ľúto, ale všetky trailery pre Starcrafty, Diablo atď. sa proste nezmestia.

Pred dvomi rokmi bolo na GDC výstave odprezentované tech demo nazvané Samaritan. Či sa podarilo, snáď nemá zmysel riešiť. Na veľkú škodu je ale možné, že sa projektu založeného na tomto koncepte nedočkáme. 


Cyberpunk 2077 je nesmierne ambiciózny projekt štúdia CD Projekt Red (tvorcovia Zaklínača/Witcher). Hra je vo vývoji niekoľko rokov, najskôr však príde tretí Witcher, z ktorého sveta sa trailer objaví v ďalšom dieli.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024 o 14:30

Hrali ste prvé Metro, alebo pokračovanie s podtitulom Last Light? V tom prípade vám nemusím hovoriť, že tvorcovia z 4A Games si tu miesto určite zaslúžili. Nemali len úžasný trailer, ich hry (ktoré mimochodom vytvárajú v kanceláriách bez tepla, občas i bez elektriny a vyplatených miezd) sú na vysokej úrovni.

Vďaka Slikovi som sa dostal aj k traileru pre League of Legends, ktorý sa nejako predo mnou dosť dlho skrýval.

Keď tu už máme LoLko, neodpustili by ste mi, keby tu zároveň nebolo aj WoWko. Trailerov pre známejšie a populárnejšie MMO je až príliš na to, aby som ich sem všetky dal. Dnes preto zatiaľ len jeden. 

Ako som sľúbil, konečne sa pozrieme aj do sveta áut, kde u mňa jednoznačne dominuje trailer pre Crew, hru, ktorá ešte len vyjde niekedy na jar 2014 (rovnako ako Watch Dogs). Ak aj nemáte radi pretekanie v hrách, toto video vás možno presvedčí o prehodnotení názoru.

Hovoríte si, že sme takmer na konci druhého dielu, a ono sa tu akosi stále neobjavilo žiadne GTA? Žiaden strach, hoci to nebude trailer pre najnovší diel, ktorého videá (hlavne gameplay) nás posadili na zadok, technická stránka a wow moment nebol až taký, ako napríklad pri datadisku Ballad of Gay Tony. Tým ale GTA V a ani trailery preň vôbec nezhadzujem.

Verili by ste, že Ubisoft vydal tento trailer pre I Am Alive pred 5 rokmi na E3? Pritom to vyzerá tak skvelo! Škoda, že sa tvorcovia rozhodli pochovať toto dielo a spravili z toho, no, proste ďalší nevýrazný projekt, ktorý sa objavil na Xbox Live či PSN. Ach, hlavne, že dostaneme ďalšie zbúchané neinovatívne Assassin’s Creed.

Tak, to by sme mali, očakávam ďalších 25 komentárov, kde chýba Mass Effect. Nebojte sa, v treťom dieli sa ho určite dočkáte. Možno aj viackrát. Keďže mám v hlave stále pár skvelých hier, minimálne ďalšia desiatka v treťom dieli bude opäť niečo extra. Každopádne, nápady mi do komentárov môžete posielať, budem len rád.

Domov
Zdieľať
Diskusia