Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Lukáš Čelka TASR
8. apríla 2023 o 15:02
Čas čítania 0:31

Tragická nehoda neďaleko Levíc: muž napálil autom do stromu. Na mieste zasahoval aj vrtuľník

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

40-ročný vodič následkom utŕžených zranení na mieste nehody podľahol.

Neďaleko obce Hronské Kľačany v okrese Levice došlo v sobotu dopoludnia k tragickej dopravnej nehode. Vodič osobného auta Renault podľa polície zrejme neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a zišiel z cesty.


Vozidlo následne narazilo do stromu. „Aj napriek snahe záchranárov 40-ročný vodič na následky utŕžených zranení na mieste nehody podľahol. Vyslaný záchranársky vrtuľník na miesto už letel zbytočne. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi nebohého vodiča bude zisťovaná pri pitve,“ informovala polícia na Facebooku.


Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania levickej polície.

„V týchto sviatočných dňoch prebieha na cestách avizovaná dopravná akcia Život. Naši kolegovia sa sústredia aj na kontroly najvyššej povolenej rýchlosti, spôsob jazdy a požívanie alkoholu pred a počas jazdy. Jazdite opatrne a chráňte svoje životy, ako aj životy účastníkov cestnej prevádzky,“ upozorňuje polícia na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia