Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
6. apríla 2023 o 12:30
Čas čítania 0:41

AKTUÁLNE: Chytili hajlujúceho agresora, ktorý v centre Bratislavy napadol turistu. Zistili, že po útoku pokračoval v násilí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž bol obvinený z výtržníctva.

Polícii sa podarilo zadržať hajlujúceho agresora, ktorý v centre Bratislavy napadol turistu z Nového Zélandu.

Muž teraz čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva, ktoré vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I. Po útoku na turistu pritom pokračoval v násilí a do tváre udrel cestujúceho v električke.

Incident sa odohral v centre Bratislavy

Muž koncom minulého mesiaca napadol Novozélanďana, ktorý so svojou priateľkou okolo 22.00 h prechádzal po Kamennom námestí v centre hlavného mesta. 


Podľa informácií polície obvinený údajne fyzicky napadol poškodeného, a to úderom päsťou do zadnej časti hlavy. Po napadnutí nastúpil do električky MHD v smere do mestskej časti Dúbravka. V električke takisto fyzicky napadol ďalšieho muža, a to úderom päsťou do oblasti tváre. Polícia neskôr zistila, že obvinený sa dopustil priestupku proti občianskemu spolunažívaniu v júli minulého roka a za toto konanie bol riešený hliadkou mestskej polície.

Na základe incidentov bol spracovaný podnet na väzobné stíhanie. Obvinený je v súčasnosti stíhaný väzobne. V prípade preukázania viny mu za takéto konanie hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia