Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
27. marca 2023, 11:22
Čas čítania 0:39

VIDEO: Hajlujúci muž v centre Bratislavy cez víkend napadol turistu z Nového Zélandu. Prvý úder prišiel zozadu, hovorí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Novozélanďan mal s priateľkou namierené na zastávku električiek.

Turista z Nového Zélandu dostal počas uplynulého víkendu v centre Bratislavy bitku od holohlavého muža, ktorý počas útoku dokonca hajloval.

Podľa portálu tvnoviny.sk muž napadol Novozélanďana viackrát okolo 22.00 h, keď so svojou priateľkou prechádzal po Kamennom námestí v centre hlavného mesta. Krátke video z potýčky sa objavilo na portáli Reddit v sekcii venovanej práve Slovensku.

Milujem Slovac. Kontext v komentaroch.
by u/hovno115533 in Slovakia

Na videu začal hajlovať

Muž, ktorý podľa napadnutého turistu rozprával po slovensky, mal pár začať obťažovať cestou na zastávku električky. Agresora vraj mohlo vyprovokovať, že sa dvojica rozprávala po anglicky, no v tejto chvíli nie je motív útoku jasný, a tak zostáva len v úrovni špekulácií.

Neznámy páchateľ, ktorý kráčal za párom, muža z Nového Zélandu podľa jeho slov najskôr udrel do zadnej časti hlavy.

K druhému napadnutiu došlo, keď si ho mladík začal natáčať, aby ho bolo možné identifikovať. V tej chvíli na okraji Kamenného námestia agresor dvihol pravicu a začal pred kamerou hajlovať. Bratislavská polícia sa k prípadu zatiaľ nevyjadrila.

Domov
Zdieľať
Diskusia