Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
25. marca 2023, 16:08
Čas čítania 0:45

Nešťastná sedmička: Slovák pre jedno číslo prišiel o 65-miliónový Eurojackpot, neodišiel však naprázdno

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na to, aby sa stal multimilionárom, musel zmeniť iba jediné číslo. Slovák si aj napriek tomu domov nesie slušný balík peňazí.

Hráč nadnárodnej lotérie Eurojackpot mal na svojej stávke päť tipov. Jeden z nich ho mohol urobiť multimilionárom, keby na ňom zmenil iba jedno „nešťastné číslo sedem“. Píše o tom TIPOS

O päťtipovú stávku požiadal obsluhu v jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Žilinskom kraji, pričom sa spoľahol na náhodný výber čísel. Požiadal aj o účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER a za stávku minul iba 11 eur. 

Následne boli v piatok v hre Eurojackpot vyžrebované čísla 6, 21, 23, 26 a 43 z hlavného osudia. Tie isté čísla mal na svojej stávke aj Slovák, líšili sa však jeho powerballové čísla. V hre bola vyžrebovaná trojka a deviatka, no muž mal zapísanú sedmičku a deviatku. Pre toto jedno nešťastné číslo mu unikol Eurojackpot vo výške 65 miliónov eur. 

Namiesto miliónov vyhral „len“ 663 892,60 eura a stal sa tak jediným Slovákom v tomto roku, ktorému sa podarilo získať výhru v druhom poradí. V treťom poradí vyhrali zatiaľ štyria ľudia a dokopy eviduje TIPOS od 9. októbra 2015 už 100 výhier. Tie Slováci údajne získali v prvom, druhom alebo treťom poradí. Dohromady vraj títo hráči získali až 95,3 mil. eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia