Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
23. marca 2023, 7:11
Čas čítania 0:37

AKTUÁLNE: Polícia pustila na slobodu 8 podozrivých z vraždy Daniela Tupého

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajtom uplynula 48-hodinová lehota.

Polícia prepustila osem osôb, ktoré pred dvomi dňami zadržala pre podozrenie z vraždy Daniela Tupého, informoval portál tvnoviny.sk. Žiadna osoba zatiaľ nebola obvinená, polícia však vo vyšetrovaní pokračuje.

Aj keď osem zadržaných osôb strávilo 48 hodín v policajnej cele, dnes skoro ráno vypršala lehota, do ktorej polícia musela rozhodnúť, či podozrivých obviní alebo prepustí na slobodu. Keďže žiadne obvinenie nepadlo, podozrivých polícia nateraz pustila na slobodu.

Vraždu Daniela Tupého dodnes nevyriešili

V piatok 4. novembra 2005 sa Daniel Tupý vo večerných hodinách nachádzal na Tyršovom nábreží na petržalskej strane Dunaja spoločne s partiou ľudí, ktorú napadla skupina útočníkov.

Podľa svedkov útok trval len približne minútu a násilníci počas neho vykrikovali nacistické heslá. Na mieste bolo šesť zranených osôb a 21-ročný zavraždený študent Daniel Tupý, ktorého dobodali ôsmimi ranami.

V prípade obžalovali piatich mužov, ktorí patrili k mafiánskej skupine piťovcov. Okresný súd v Bratislave však v júni 2009 rozhodol o prepustení obžalovaných z dôvodu nedostatku usvedčujúcich dôkazov.

Domov
Zdieľať
Diskusia