Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti McDonald's.
24. marca 2023, 9:05
Čas čítania 1:17
Sponzorovaný obsah

V McDonald’s dostaneš pracovnú príležitosť, aj keď ešte len študuješ alebo nemáš prax v gastre

GASTRO MCDONALD’S
Uložiť Uložené

Uplatnenie si bez problémov nájdu študenti, zdravotne znevýhodnení, mamy a otcovia na rodičovskej dovolenke či cudzinci.

Hľadanie práce dokáže byť niekedy frustrujúce. Pri jednej ponuke ti chýbajú skúsenosti, pri druhej vzdelanie, ďalšia zas neposkytuje flexibilitu, ktorú si vyžaduje tvoj rodinný či zdravotný stav. Výnimkou v mori pracovných ponúk je McDonald’s. Zamestnanie vo svojej sieti reštaurácií poskytne takmer každému. 

Môžeš si budovať kariéru

Po skončení vysokej školy chce väčšina študentov naštartovať svoj pracovný život. Ak si popri škole nestíhal praxovať, tvoje šance na uplatnenie na pracovnom trhu sa znižujú. V McDonald’s to však neplatí, každý uchádzač tu má rovnakú šancu. Všetky zručnosti, ktoré budeš potrebovať, si osvojíš na tréningoch a školeniach. Postupne získaš aj pracovné návyky, naučíš sa lepšie komunikovať, plánovať si čas, spolupracovať s ostatnými, a ak chceš, môžeš manažovať svoj tím. Skúsenosti, ktoré tu nadobudneš, ti pomôžu naštartovať kariérny život. Ďalšou výhodou je, že si vieš slušne privyrobiť. McDonald’s je totiž známy tým, že ich platy sú férové a často vyššie ako v prípade konkurencie.

naštartuj svoju kariéru
McDonald's
Zdroj: McDonald's

Nie každý má možnosť zamestnať sa na plný úväzok. V McDonald’s si preto môžeš vybrať úväzok podľa svojich potrieb. Skĺbenie práce a osobného života v obľúbenej sieti reštaurácií nie je problém. Zamestnať sa môžu napríklad aj vitálni dôchodcovia, ktorí sa cítia doma osamelo. Dopoludnie môžu stráviť v práci v príjemnom kolektíve a popoludnie už doma oddychovať. Platí to aj pre mamy a otcov na rodičovskej dovolenke či zdravotne znevýhodnených. 

To, že sa v McDonald’s pracuje skvelo, potvrdzuje aj celoslovenský prieskum Najzamestnávateľ portálu Profesia.sk. Spoločnosť sa v ňom už päť rokov po sebe umiestňuje na prvých priečkach v segmente cestovný ruch, gastro a hotelierstvo. 

Aké benefity ti ponúkne McDonald’s?

  • Bezkonkurenčná výška mzdy
  • Stravné príspevky
  • Bonusy za pracovný výkon
  • Odmeny za pracovné i životné jubileá
  • Flexibilita pracovného času
  • Zľavy na produkty v prevádzkach alebo partnerských firmách
  • Zdravotná starostlivosť (aj v oblasti psychického zdravia v rámci spolupráce s Koalíciou firiem za duševné zdravie)

Ostatné benefity sa líšia v závislosti od lokality a konkrétnej pracovnej pozície. Tie ti prezradia až na osobnom pohovore.

Pracuj v McDonald's
McDonald's
Zdroj: McDonald's
Domov
Zdieľať
Diskusia