Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. marca 2023, 13:38
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Jenna Ortega si vyskúšala reláciu Hot Ones. Zvládla jesť ultraštipľavé chilli bez žmurkania presne ako Wednesday

Jenna Ortega si vyskúšala reláciu Hot Ones. Zvládla jesť ultraštipľavé chilli bez žmurkania presne ako Wednesday
Zdroj: Youtube Hot Ones
FILMY A SERIÁLY JENNA ORTEGA
Uložiť Uložené

Hviezda Wednesday či Vreskotu poskytla zaujímavý rozhovor o svojom živote, zatiaľ čo jedla jednu chilli omáčku za druhou.

Hot Ones je obľúbená relácia na Youtube, ktorú moderuje Sean Evans. Ten si do relácie pozýva slávne osobnosti, ktorých sa pýta komplexnejšie a zaujímavejšie otázky, než akým čelia napríklad v bežných televíznych talkshows.

Počas rozhovoru jedia stále štipľavejšie kuracie krídelká, pre ktoré sa im občas ťažšie rozpráva a rozmýšľa. Vznikajú tak úsmevné momenty, obzvlášť keď niektorý z jeho hostí nezvláda jesť štipľavé jedlá a nesmierne sa pri tom potí. 

Odporúčané
RECENZIA: Creed III – Boxovanie v štýle anime ťa nechá v nemom úžase RECENZIA: Creed III – Boxovanie v štýle anime ťa nechá v nemom úžase 1. marca 2023, 15:00

O hercoch sa v týchto rozhovoroch napríklad dozvieš oveľa viac z ich osobného života, ale aj toho, ako pristupujú k práci. Najnovším hosťom Evansa bola Jenna Ortega, známa ako Wednesday z rovnomenného seriálu na Netflixe či hororovej série Vreskot (Scream). 

Na záver si dali s moderátorom výzvu, kto vydrží dlhšie nežmurkať po tom, čo si odhryzne zo štipľavého krídla. Víťaz výzvy ťa asi neprekvapí, keďže Ortega vydržala nežmurkať počas celého nakrúcania seriálu Wednesday. 

Domov
Zdieľať
Diskusia