Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
23. februára 2023 o 9:49
Čas čítania 0:26

VIDEO: Hrozivá nehoda dnes ráno paralyzovala diaľnicu D1 za Piešťanmi. Náraz bol taký silný, že nákladiaku odtrhlo nadstavbu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dopravná nehoda ochromila v ranných hodinách premávku na diaľnici.

Na diaľnici D1 dnes ráno krátko pred 6.00 h došlo k hrozivo vyzerajúcej nehode. Zrážka dvoch áut dnes ochromila dopravu na diaľnici za Piešťanmi smerom na Trnavu, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Krátko pred 06.00 h vodič menšieho nákladného auta z doposiaľ nezistených príčin zozadu narazil do kamiónu. Ten stál, pravdepodobne pre poruchu, v pravom odstavnom pruhu. Náraz bol taký silný, že z malého nákladiaka odtrhlo chladiacu nadstavbu,“ priblížili policajti.

Vodič osobného auta Škoda Fabia už nedokázal ubrzdiť svoje auto, a tak vzápätí narazil do odtrhnutej nadstavby.

„Po hrozivo vyzerajúcej nehode previezli záchranári vodiča z dodávky do nemocnice na vyšetrenie. Policajti podrobili všetkých vodičov dychovým skúškam, s negatívnymi výsledkami,“ uzatvorili.

Domov
Zdieľať
Diskusia