Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
17. februára 2023, 10:47
Čas čítania 0:40

AKTUALIZOVANÉ: Polícia vypátrala nezvestnú 29-ročnú Sandru. Podarilo sa im zabrániť v jej samovražde

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sandra sa podľa polície môže pohybovať po pezinských sídliskách.

AKTUALIZOVANÉ 17. 2. o 11.39 h: Polícia ženu vypátrala.

„PÁTRANIE PO NEZVESTNEJ 29-ROČNEJ SANDRE KÁČEROVEJ bolo odvolané, keďže sa menovanú podarilo vypátrať hliadkami poriečneho oddelenia OPP PPZ a odboru kriminálnej polície OR PZ v Pezinku, ktoré boli zúčastnené v pátracej akcii po nezvestnej. Rýchlym zásahom týchto policajtov na mieste sa podarilo menovanej zabrániť v samovražde a v poslednej chvíli zachrániť jej život,“ napísala polícia.

Polícia pátra po ďalšej nezvestnej žene z Trnavy. 29-ročnú Sandru Káčerovú naposledy videli 16. februára, keď odišla z Psychiatrickej nemocnice Philippa Pinela v Pezinku. Polícia sa domnieva, že sa môže pohybovať v meste Pezinok v lokalite „Sever“ alebo „Cajlanská cesta“.

Sandra je vysoká 175 cm a je chudej postavy. Má dlhšie blond vlasy, modré oči, tetovanie na krku s dátumom narodenia a môže mať okuliare. Oblečené mala čierne legíny a dlhú čiernu bundu.

1. februára 2023, 17:30 Čas čítania 8:27 Rozhovor s dobrovoľnými záchranármi, ktorí pátrali po Terézii: „Musíme zachraňovať životy predtým, ako je neskoro.“ Rozhovor s dobrovoľnými záchranármi, ktorí pátrali po Terézii: „Musíme zachraňovať životy predtým, ako je neskoro.“

„Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na fotografii nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ píše polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia