Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
16. februára 2023, 17:17
Čas čítania 0:32

Mladík na svahu vo Vrátnej narazil do ženy a ušiel. Spôsobil jej vážne zranenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Brat poranenej poskytol aj jeho fotografiu. Identita vinníka zatiaľ nie je známa.

V sobotu vo Vrátnej sa na svahu udiala ďalšia nehoda. Do ženy stojacej pri detskom vleku vrazil na snežnom klzáku mladík, ktorý následne z miesta nehody ušiel, informoval portál zilinak.sk.

„Sestra bola po náraze v šoku a nič si nepamätala. Podľa prvotných vyšetrení bolo všetko v poriadku a mala iba podozrenie na otras mozgu. Nechali si ju v nemocnici na pozorovanie,“ povedal brat poranenej. 

Podľa ďalších informácií má žena okrem viacerých mnohopočetných zranení narazenú kľúčnu kosť. Svedkovia, ktorí tento incident videli, tvrdia, že mladík mohol byť vo veku od 15 do 18 rokov. Brat poranenej poskytol aj jeho fotografiu. Identita vinníka zatiaľ nie je známa. 

Po piatkovej obrovskej tragédii, keď prišiel o život len 8-ročný Alex, horská služba opätovne vyzýva, aby si lyžiari a všetci návštevníci lyžiarskych stredísk dávali pozor na svahoch a boli ohľaduplní. 

sanitka, chlapec
Zdroj: zilinak.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia