Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
16. februára 2023, 12:38
Čas čítania 0:31

Mladý lyžiar, ktorý usmrtil 8-ročného Alexa, sa psychicky zrútil. Už je známe, čo robil bezprostredne po tragédii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa nových informácií o tragickej zrážke, ktorá sa odohrala na svahu vo Veľkej Rači, je 19-ročný lyžiar v zlom psychickom stave.

Iba 19-ročný mladík, ktorý spôsobil tragickú nehodu na svahu vo Veľkej Rači, sa psychicky zosypal. Podľa príslušníkov jeho rodiny je vo veľmi zlom stave, informuje portál TVnoviny.sk. Podľa televízie je už známe aj to, čo sa dialo bezprostredne po nehode. Aj keď pôvodné špekulácie naznačovali, že lyžiar mohol utiecť, opak je pravdou. Markíza informuje, že chlapec neušiel, ostal na svahu, plakal a ľutoval, čo sa stalo. 

Jeho zdravotný stav sa v posledných dňoch nezlepšuje. Rodina s obvineným mladíkom podľa susedov nevychádza z domu.

Matka zosnulého Alexa už povedala, že sa na 19-ročného tínedžera nehnevá. Verí tomu, že mladík nemal v úmysle na svahu niekoho zraniť.

Polícia už obvinila 19-ročného muža z prečinu usmrtenia. Nebezpečná rýchlosť, ktorou sa po svahu pohyboval, mu môže v prípade výrazne pohoršiť. Za mrežami môže stráviť až niekoľko rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia