Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
14. februára 2023, 12:03
Čas čítania 0:25

Lyžiara, ktorý na svahu vo Veľkej Rači zrazil 8-ročného chlapca, zachytili kamery. Polícia zrejme identitu muža zatiaľ nepozná

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z dostupných informácií zatiaľ vyplýva, že policajti vedia, čo mal lyžiar na sebe.

Minulý piatok došlo v lyžiarskom stredisku vo Veľkej Rači k smrteľnej zrážke lyžiara s 8-ročným chlapcom. Záchranári chlapca okamžite po nehode previezli do nemocnice, no po hospitalizácii, žiaľ, ťažkým zraneniam podľahol. 

Lyžiara, ktorý zrážku na svahu spôsobil, podľa informácií portálu tvnoviny.sk zachytili kamery. Muža, ktorý sa podľa samotného lyžiarskeho strediska po svahu rútil neprimeranou rýchlosťou, kamery nasnímali pri turniketoch. V miestach, kde k zrážke došlo, nanešťastie kamery nie sú nainštalované.

Z dostupných informácií zatiaľ vyplýva, že policajti vedia, čo mal lyžiar oblečené, no konkrétnu osobu zrejme zatiaľ neidentifikovali. Bližšie informácie nateraz polícia neposkytla.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

13. februára 2023, 18:04 Čas čítania 0:50 Iba 8-ročný Alex podľahol zraneniam po zrážke s lyžiarom na svahu vo Veľkej Rači. Tragické úmrtie potvrdila jeho babka Iba 8-ročný Alex podľahol zraneniam po zrážke s lyžiarom na svahu vo Veľkej Rači. Tragické úmrtie potvrdila jeho babka
Domov
Zdieľať
Diskusia