Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
13. februára 2023, 11:00
Čas čítania 1:18
Richard Balog

FOTO: Vstúp do modernej luxusnej vily z chorvátskeho pobrežia, ktorá je na predaj za viac ako 3 milióny eur

FOTO: Vstúp do modernej luxusnej vily z chorvátskeho pobrežia, ktorá je na predaj za viac ako 3 milióny eur
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA CHORVÁTSKO SVOBODA & WILLIAMS ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Takto vyzerá dokonalé letné sídlo na mieste, ktoré má všetko vrátane slnka, priezračného mora či skvelých reštaurácií a barov.

V ponuke realitnej kancelárie Svoboda & Williams nájdeš desiatky výnimočných nehnuteľností z celého sveta vrátane obľúbeného Chorvátska, v ktorom sú luxusné vily ako vystrihnuté z magazínov vo všetkých vyhľadávaných lokalitách. Dnes sa pozrieme na modernú vilu v dovolenkovej destinácii Opatija z pobrežia Istrie, ktorú súčasní majitelia predávajú za 3 200 000 eur. Stojí za to? 

Unikátna novostavba s pôsobivým dizajnom a s úžitkovou plochou takmer 600 štvorcových metrov vrátane terasy, ponúka výhľad na Kvarnerský záliv a stojí v dominantnej polohe na Opatijskej riviére. Čistá úžitková plocha vily je 430 štvorcových metrov a ponúka maximálny komfort a súkromie potrebné pre spokojný rodinný život pri mori. Príjemným bonusom nielen pre deti je vyhrievaný vonkajší bazén.

Odporúčané
FOTO: Apartmánové domy na úpätí hôr ťa prekvapia jedinečným prepojením tradičného a moderného FOTO: Apartmánové domy na úpätí hôr ťa prekvapia jedinečným prepojením tradičného a moderného 3. februára 2023, 11:00
Exkluzivná vila z chorvátskeho pobrežia je na predaj za viac ako 3 milióny eur. Ponúka ultra moderný dizajn a maximálny komfort.
Exkluzivná vila z chorvátskeho pobrežia je na predaj za viac ako 3 milióny eur. Ponúka ultra moderný dizajn a maximálny komfort. Zdroj: Svoboda & Williams

Architekti rozvrhli vilu do štyroch úrovni s rozličným využitím. Spodná časť disponuje dvojgarážou z príjazdovej cesty. Okrem toho je k dispozícii parkovanie pre ďalšie štyri autá. Obytnú zónu interiéru otvára priestranná kuchyňa s jedálňou, ktoré sú plynulo prepojené s krytou terasou. Tento priestor ponúka sedenie s jedálenským stolom pod holým nebom a zároveň ľahký prístup k spomínanému bazénu s panoramatickým výhľadom na krásy Jadranu. 

Veľkoformátové okná od podlahy k stropu v obývacej miestnosti pridávajú do priestoru množstvo denného svetla aj výhľad na blízky ostrov Cres a Kvarnerský záliv. Každá z piatich spálni v dome má vlastnú kúpeľňu. V rámci oddychovej zóny nechýba sauna, vírivka, menšia posilňovňa, miestnosť so zbierkou vín aj s druhou kuchyňou, ktorá prispieva k uvoľnenému stredomorskému životnému štýlu. 

Čo sa týka vzhľadu exteriéru aj interiéru, architekti vsadili na kombináciu moderných prvkov a prvotriednych materiálov, vďaka ktorým je vila nadčasová a spĺňa všetky najvyššie štandardy. K vybaveniu patrí automatická závlaha trávnika, zabezpečovací systém s kamerou a alarmom aj kompletné interiérové zariadenie vrátane spotrebičov či doplnkov. Stačí sa už len nasťahovať, užívať si čas strávený s rodinou, blízkymi a s priateľmi. 

Nižšie nájdeš galériu fotografií exteriéru aj interiéru vrátane pôdorysov, vďaka ktorým získaš najlepší obraz o tom, čo ponúka táto lukratívna vila z chorvátskeho pobrežia. Všetky dodatočne informácie získaš v realitnej kancelárii

OpatijaOpatijaExkluzivná vila z chorvátskeho pobrežia je na predaj za viac ako 3 milióny eur. Ponúka ultra moderný dizajn a maximálny komfort.Opatija
Zobraziť galériu
(21)
Domov
Zdieľať
Diskusia